10 cele mai bune mașini de concept din 2015 - Mașini - 2019

Anonim

Industria auto este probabil unică printre furnizorii de bunuri de consum prin faptul că permite oamenilor care își fac produsele și publicului care le cumpără să-și răsfețe imaginația.

Vehiculele Concept previzualizează modele viitoare de producție, testează idei noi sau doar atrag atenția ca și altceva, iar fiecare nou sezon de mașini aduce un garaj plin de ele în orașe din întreaga lume.

În ultimele luni, de la Paris la Shanghai, am văzut totul, de la un SUV electric, la un autoturism viitor, cu autovehicule, cu mașini sport hibride plug-in. Iată primele 10 note din acest domeniu impresionant.

Audi Prologue

Debutând inițial la Salonul Auto de la Los Angeles în 2014, prologul Audi își ia numele destul de literal. Este o previzualizare clară a direcției de stil și tehnologie a noii generații de modele de producție Audi.

Pe partea de styling, Prologul cu două uși are o abordare mai lungă și mai puțin largă a limbajului de design actual - foarte reușit - al Audi. Sub capotă, există un motor V8 de 4.0 litri, cu două turbine, cu 605 cai putere și cuplu de 553 de kilograme.

Pentru interior, Audi a transformat în întregime întregul tablou de bord într-o touchscreen, în timp ce consola centrală este realizată din peliculă subțire, flexibile OLED. Există de fapt atât de multe tehnologii pe care Audi le-a instalat un sistem electric de 48 de volți, pentru a le acționa pe toate.

Prologul este de fapt primul dintr-o serie de concepte de perspectivă care includ și conceptul de conducere Prologue Piloted Driving și vagonul Prologue Allroad.

Aston Martin DBX

Un SUV electric de la Aston Martin … de ce nu? Conceptul Aston Martin DBX a șocat (pun în intenție) lumea de la Salonul Auto de la Geneva din 2015, cu acea combinație de trăsături decisive de un Aston.

În ciuda profilului său înalt, DBX reușește să arate la fel de elegant ca și motoarele tradiționale ale lui Aston, iar cu un motor electric care alimentează fiecare roată, promite să fie în același timp captivant să conducă dacă Aston ar trebui să folosească acea configurație într-un SUV de producție așteptat, .

DBX arată că caracterul unic al lui Aston Martin poate supraviețui într-un viitor în care SUV-urile vor conduce piața de lux, iar standardele dure de emisie îi vor institui pe ingineri pentru a deveni mai creativi în privința motoarelor.

Bentley EXP 10 Speed ​​6

Nu este de multe ori faptul că Bentley face o schimbare majoră la tipurile de autoturisme pe care le construiește. Actuala serie Continental datează din 2003, la urma urmei, iar compania se va bucura încă de 24 de ore de la Le Mans victorii din anii 1920.

Aceasta face ca EXP 10 Speed ​​6 să fie cu adevărat radicală. În timp ce este încă o mașină de lux bona fide, este mult mai mică și mai aproape de o mașină sport tradițională decât de orice lucru pe care Bentley la făcut vreodată.

Propulsia pentru modelul coupe elegant vine de la o hibridă propulsoare, cu o grămadă suficientă pentru a obține EXP 10 Speed ​​6 până la 200 mph. Printre cele mai importante momente ale momentului se numără componentele tipărite 3D și un sistem de infotainment cu ecran tactil de 12 inch.

Chevrolet Bolt EV

Mai întâi a fost Volt, iar acum e Bolt. Această diferență de o singură literă înseamnă o mișcare mare, deoarece Chevy se pregătește să lanseze prima sa mașină de producție în masă, electrică.

Bolt a fost deja confirmat pentru producție ca înlocuitor al Spark EV de pe piața limitată. Spre deosebire de Volt, aceasta se bazează exclusiv pe energia bateriei, fără motor pe benzină care să servească drept energie de rezervă.

Ceea ce are Bolt este o gamă revendicată de 200 de mile și un preț estimat de 37, 500 USD. Dacă Chevy poate atinge cele două ținte cu versiunea de producție, ar putea fi un progres major pentru mașinile electrice.

Honda Civic

Acest preview-masina conceptuala a Civic-ului a 10-a generatie a fost un hit surpriza la Salonul Auto de la New York din 2015. Reprezintă intenția Honda de a-și îmbogăți compactul cu un pâine și unt, cu un pic mai mult stil și emoție.

Conceptul prezintă un nou limbaj de design care marchează prima schimbare substanțială de stil pentru Civic începând cu anul 2006. Cu o poziție scăzută, stopuri laterale și o mulțime de lovituri agresive și spoilere, acesta verifică toate cutiile de stil sport-compact.

Stilul sportiv este absolut potrivit, deoarece o versiune a modelului C de înaltă performanță este în cele din urmă programată să vină în SUA

Un model de producție bazat pe acest concept va fi debutat la sfârșitul acestui an. Unele detalii de stil se pot schimba, deși vopseaua verde nebun este de așteptat să rămână o opțiune de culoare de producție.

Hyundai Santa Cruz

Un camion Hyundai nu sună foarte atrăgător chiar de pe lilieci, dar Santa Cruz este un concept surprinzător de rece.

Santa Cruz nu este un pickup tradițional, ci mai degrabă o cruce între un pickup și o mașină. Hyundai a încercat să creeze cele mai bune din ambele lumi, oferind utilitate și stil de camion, cu confort și economie de combustibil.

Prezentat la Salonul Auto de la Detroit din 2015, Santa Cruz dispune de un motor diesel de 2.0 litri, cu turbocompresor, cu cuplu de 190 cp și cuplu de 300 lb, alături de sistemul HTRAC de tracțiune integrală Hyundai.

Santa Cruz nu a fost încă confirmată pentru producție, dar dacă va fi construită vreodată, va bloca și mai mult linia dintre autoturisme și camioane.

Lamborghini Asterion LPI 910-4

Când a fost prezentată la Salonul Auto de la Paris din 2014, Lamborghini a numit hibridul său asterion plug-in un "hiper cruiser". Asta e doar modul perfect de ao descrie.

Asterion combină un motor V10 de 5.2 litri cu trei motoare electrice, pentru un total de 910 CP. Este suficient să-l lanseze de la 0 la 60 mph în 3.0 secunde, și la o viteză maximă de 198 mph.

Acest lucru este destul de uimitor, în special având în vedere că Lamborghini nu a vrut chiar să construiască această mașină în primul rând.

Lambo este cu fermitate anti-hibrid, dar recunoaște că va trebui să construiască unul în cele din urmă pentru a îndeplini standarde mai stricte privind emisiile la nivel mondial. Asterion arată că compania va fi gata când va veni acea zi.

Lincoln Continental

Aceste zile, Lincoln nu este mult mai mult decât o colecție de Fords rebadged, dar conceptul Continental arată o cale înapoi la statutul său trecut ca un producător de lux de lux.

Prezentat la Salonul Auto de la New York din 2015, Continental este un sedan pilot care ar ajuta la restabilirea reputației lui Lincoln dacă a fost construită. Dacă uitați vreodată că este un Lincoln, priviți doar farurile și grilele, care conțin repetiții minuscule ale logo-ului mărcii.

În interior, Continental este la fel de luxos ca predecesorii clasici. Caracteristicile opționale includ scaune reglabile pe 30 de direcții și scaunul pasagerului din spate, care se întinde pe deplin, care pare să vizeze piața chineză, unde mulți cumpărători preferă să fie conduși, nu să conducă.

Într-un nod la eficiență, Continental este alimentat de un V6 de 3.0 litri cu turbină dublă. Face parte din familia EcoBoost omniprezentă a Ford.

Mercedes-Benz F 015 de lux în mișcare

În timp ce tehnologia încă nu este pregătită de drumuri, companiile de automobile și mulți analiști din industrie sunt convinși că autovehiculele cu autovehicule vor fi în curând disponibile publicului.

Luând una dintre primele presupuneri cu privire la ceea ce vor fi acele mașini viitoare, este conceptul Mercedes-Benz F 015 Luxury in Motion, care a debutat la CES la începutul acestui an.

Mercedes pare să creadă că mașina autonomă de mâine va arăta ca un câine fierbinte înfășurat în aluminiu, cu atât mai bine să maximizeze spațiul interior și flexibilitatea.

Cu condusul manual nu mai este necesar, Mercedes crede că proprietarii vor folosi mașinile lor ca saloane mobile. În modul de auto-conducere, volanul se retrage, iar cele două scaune față se pot roti cu 180 de grade pentru a se îndrepta spre cele două scaune din spate.

Conceptul Mitsubishi GC-PHEV

Conceptul SUV de dimensiuni mari impresionant de la Mitsubishi marchează întoarcerea unui clasic cult, dar cu o nouă întorsătură.

Este un camion de tip off-road, cum ar fi vechiul Montero, dar cu o hibridă propulsie hibridă și o tehnologie de ultimă generație.

GC-PHEV este alimentat de o transmisie automată V6 cu o viteză de 3.0 litri și o transmisie automată cu opt trepte, echipată cu un motor electric și o baterie de litiu-ion de 12 kilowați-oră. Această combinație este bună pentru 335 CP, trimisă pe toate cele patru roți.

În interior, practic fiecare suprafață are un fel de tehnologie. Există un parbriz de realitate augmentată, un monitor de șofer care utilizează camerele pentru a verifica nivelul de vigilență al șoferului și ceva numit "Masa tactică" - un ecran gigant plasat chiar între cele patru scaune.