Previzualizare LA Auto Show 2009 - Autoturisme - 2019

Anonim

Valurile reporterilor, echipajelor de televiziune și experților din industrie nu trebuie să coboare încă la Centrul de Convenții din Los Angeles, dar vorba despre ceea ce va fi dezvăluit deja a început să revină. De la autovehiculele cu economie de combustibil la mașinile americane reînsuflețite, producătorii auto sunt pregătiți să dezvăluie o cremă spectaculoasă cu patru roți pentru spectacolul din acest an.

2011 Chevrolet Cruze

Cobalt, abia te cunoșteam. Dupa cinci ani de model, GM va renunta la masina economica a lui Chevy pentru modelul Chevy Cruze, putin sportiv, pentru anul modelului 2011. Sunt linii de exterior sport și o grilă care aminteste de ultimul Malibu, dar o serie de opțiuni noi de motor optimizate pentru economia de combustibil. Aceasta include vechiul patru cilindri EcoTec de 1, 8 litri familiar, plus o versiune turbo 1.4 litri pe care indicatoarele GM le livrează până la 40 de mile pe galon.

2011 Ford Mustang

Pasionații de mașini musculare au întâmpinat întotdeauna dificultăți în a aduna multă dragoste pentru versiunea de somn cu șase cilindri a mașinii clasice de ponei Ford, versiunea 2011 ar putea schimba asta. Returul de 3.7 litri Duratec cu 24 de supape V6 suplimentează acum o putere de 305 de cai putere și un cuplu de 280 ft - suficient pentru a face roșii V8 mai mici. Și, deși probabil că nu veți vedea că Al Gore rupe în jurul orașului într-un moment în curând, Ford susține de asemenea că va atinge 30 mpg pe autostradă atunci când este asociat cu o viteză automată cu șase trepte. Nu e prea ciudat.

Audi Snubs LA

Nu credeai că era posibil să fii prea pretențios pentru Los Angeles? Audi a dat seama. Se pare că producătorul german de automobile va ieși din salonul auto de la LA pentru debutul modelului 2011 A8, preferând în schimb să-și dezvăluie Wunderkind-ul la evenimentul Design Miami 2009. Dar nu putem sta prea mult pe această față. Sedanul de performanță din aluminiu revine în acest an cu o serie de upgrade-uri techie, inclusiv farurile cu LED-uri, o interfață multimedia cu touch-screen și o serie de motoare remanufacturate care au fost reglate pentru economie de combustibil și putere. Punctul culminant pentru mulțimea verde: un V6 TDI de 3, 0 litri care oferă 42mpg.

Capstone CMT-380 Microturbină hibridă

Motoarele cu turbină nu mai sunt doar pentru jeturi și rezervoare. Cu toate că Chrysler a încercat fără succes să introducă în anii '60 mașina cu motor cu turbină, Capstone va avea un alt motor cu CMT-380, care adaugă electricitate în mix. Mașina utilizează o turbină de 30 de kilowați care rulează pe motorină sau biodiesel pentru a încărca un pachet de baterii litiu-ion, care, la rândul său, motoarele electrice care conduc roțile. Poate să ruleze 80 de mile pe o singură încărcare, apoi să livreze încă 420 după ce a pornit microturbina pentru un interval total de 500 de mile pe rezervor. Și mașina asta verde țipă. Capstone susține că va face între 0 și 60 în mai puțin de patru secunde.

Rămâi acordat pentru mai mult pe măsură ce raportăm în direct din Los Angeles în această săptămână!