2010 Lexus HS 250h face un test de alergare - Autoturisme - 2019

Anonim

În ultimele săptămâni am analizat experiențele noastre de test cu 2010 Toyota Prius (a treia generație) și Lexus RX 450h 2010 (SUV hibrid). Cea mai recentă achiziție de test-drive a fost Lexus HS 250h. Am luat-o pentru o aventură de o săptămână și ne-am formulat gândurile.

În primul rând, să examinăm vehiculul însuși și de ce a fost un vânzător atât de fierbinte în Japonia și promite să fie un succes la fel de mare în SUA. Lexus HS 250h (HS înseamnă "sedan armonios", un titlu foarte japonez) începe la $ 34, 200 - tipic pentru un sedan de nivel entry-level de la o marcă de lux de nivel 1. Aceasta este o afacere relativ avantajoasă față de alte sedanuri hibride de lux Lexus - Lexus GS 450h, la prețul de 56, 550 și Lexus LS 600h, la prețul de 106, 035 dolari.

Pentru banii dvs., Lexus HS vă oferă câteva caracteristici atractive pentru lux și eco-friendly - Smart Access, buton de pornire / oprire, un transmițător universal HomeLink (poate realiza funcții precum închiderea ușii de garaj) din surse inclusiv fibre kenaf și semințe de ricin), un cluster OLED, un sistem de sunet premium cu 10 difuzoare, radio XM, faruri LED și multe altele. Farurile cu LED-uri, o cameră de rezervă și un sistem de navigație sunt toate pachetele / caracteristicile opționale.

Din punct de vedere al performanței, sedanul are o putere de 187 de cai putere (de la un motor 2.4L 2AZ-FXE inline-four și un motor electric de 40 CP). Acest lucru vine în mod favorabil la Toyota Prius (134 CP combinate, prin intermediul motorului electric și a motorului de 1.8L). Accelerarea 0-60 mph pentru micile uși cu patru uși este de aproximativ 8 secunde. În același timp, economia de combustibil a sedanului de 34 mp (combinată) se ridică între economia combinată de combustibil a Prius de 50 mp și cea a economiilor de combustibil Lexus LS / GS (21 / 23, 5 mpg, respectiv).

Conducerea vehiculului Lexus HS, primul lucru care a ieșit din mașină a fost un pic negativ - unul din doar o mână care a marcat experiența. Mașina are unul dintre cele mai mici bastoane automate pe care le-am văzut. Am văzut butoane mici, dar acest lucru a fost mic - apropiindu-se de mărimea și grosimea medie a degetului uman (deși un pic mai larg la creastă). De fapt, l-am numit "bastonul de basm" din cauza dimensiunii sale diminuante. Acest stick a marcat aspectul mașinii - nu suntem siguri de ce gândeau designerii. Din fericire, situațiile în care trebuie să interacționați cu bățul mic inestetic au fost limitate.

Altfel, scaunele erau confortabile (bioplastice și toate), iar modelul nostru a venit cu farurile LED, care erau foarte luminoase și clare. Vehiculul nostru a venit și cu pachetul de navigare, iar afișajul era suficient de luminos pentru a fi ușor de citit.

În ceea ce privește performanțele rutiere, am înregistrat o medie de 36 mpg peste 345 de mile, ușor mai bună decât estimările EPA. Deși nu era la fel de eficient ca Prius, acest lucru însemna că încă nu eram goi, chiar după o săptămână lungă de conducere. Frânele cu discuri au fost extrem de receptive și nu au fost prea jumătate - frânarea regenerativă este, de obicei, un punct scăzut cu hibrizi. Accelerația a fost netedă, dar este în mare parte o chestiune de percepție. Mergând de la Prius, se va simți puternic, dar pentru cei care au experimentat hibrizii LS / GS, se simte înnebunit (dar sacrificiul pare să merite, pentru noi, economia de combustibil fiind semnificativ îmbunătățită). NVH este foarte scăzută - în interiorul cabinei este destul de liniștită. Mașina a absorbit gropile de pe o stradă Detroit, aflată într-o stare proastă, cu aplomb, oferind pasagerului minim.

În general, sedanul părea o valoare relativ bună pentru prețul său. Câteva reclamații minore au fost oglinzile cu auto-diminuare. Pentru cei ușor distrați, pot fi o idee bună, prin minimizarea efectului de strălucire incidental. Cu toate acestea, pentru cei cu o viziune bună, se dovedesc a fi o durere de cap, deoarece este greu să vezi vehiculele pe timp de noapte în ele, în special cele cu faruri luminoase. Mai degrabă ne-am fi confruntat cu puțină strălucire și păstrăm capacitatea de a vedea de fapt ce se întâmplă la noi. Poate că o implementare viitoare poate remedia aceste probleme.

Celălalt rău minore a fost că deblocarea de la distanță pe trunchi nu părea să funcționeze (ar fi putut fi doar unitatea noastră) și trunchiul părea (în general) greu de deschis. Aceste detractions considerate, ne-am bucurat încă de timp cu vehiculul și am simțit că este cu siguranță ceva pentru cumpărătorii de lux entry-level să ia în considerare.