2011 Chevy Cruze Eco Review - Autoturisme - 2019

Anonim

Pentru cei care doom-și-întuneric există acolo, da - este clar că prețurile combustibilului ar putea crește în jurul valorii de 6 dolari pe galon în acest an. În Europa, umplerea rezervorului dvs. este, de obicei, mai scumpă decât hrănirea familiei pentru o săptămână. Și, potrivit unor economiști, turbulențele recente de peste hotare, inclusiv retragerea lui Bin Laden și dezastrul nuclear japonez, creează o piață volatilă a prețurilor petrolului.

Pentru unii, răspunsul final este să scoateți motorul cu combustie internă și să mergeți electric. Interesant este și faptul că există și câțiva oponenți foarte vocali EV, mai ales din cauza costurilor ridicate de înlocuire, a sarcinii care se schimbă (atunci când cumperi un EV pe care îl adaugi mașinii tale existente pe piața utilizată) și cum nu se face nicio infrastructură .

Un raspuns pe termen scurt este imbunatatirea eficientei motorului pe gaz si exact asta a facut Chevy cu Cruze Eco 2011. Evaluat la 42MPG pentru conducerea pe autostradă, mașina nu este o "mașină inteligentă", cum ar fi Smart Fortwo, care durează timp de un eon pe un rezervor, dar conduce ca un Segway.

Livable și economice

În schimb, Cruze Eco este o mașină mică, distractivă, care costă 16, 525 dolari. Datorită dimensiunilor mai mici - asemănătoare cu modelul Ford Focus sau Honda Civic - poți să zipi în jur, să te încadrezi ușor în locurile de parcare și să accelerezi prin trecerea transmisia manuală.

Am testat circulația ecologică a ecosistemelor din Chicago. Unele dintre caracteristicile impresionante includ un stereo de 250 de wați, cu nouă difuzoare, care suna suficient de puternic și distinct, deși nu corespunde unui sistem de sunet premium de la, de exemplu, Rockford Fosgate.

Ca și Ford Focus, Cruze Eco are câteva caracteristici surprinzătoare de tehnologie pe care le-ați putea aștepta să le găsești doar într-un sedan de dimensiuni mari. Există un port USB pentru iPod Touch sau iPhone, capacitatea telefonului Bluetooth cu butoane pe volan și controlul vitezei de croazieră. Sistemul Eco vă permite chiar să apelați pe traseele de navigare OnStar, care apare pe un ecran numai în text și în liniuță, dar numai pentru anumite schimbări. Nu există nici un touchscreen pentru afișarea unei hărți sau puncte de interes.

Eco-ul este de aproximativ mărimea unui VW Jetta sau a unui Lexus IS 350. Scaunele sunt puțin înguste, atât pentru șofer, cât și pentru pasageri. Spațiul de trunchiuri este adecvat, dar nu suntem în aceeași liga ca și Kia Optima sau Hyundai Sonata în ceea ce privește o poziție largă. Veți simți ca și cum pasagerul din față se află periculos în apropierea cotului.

Am vrut să aflăm cum a efectuat vehiculul pe o mașină lungă. Am testat deja un model Cruze LTZ cu un interior automat și mai luxos. Eco-ul are un interior mai stabil și o schimbare de stick - este destinată conducerii economice. Am mers cam la 600 de mile de la Chicago suburban până la Fargo, pentru a vedea dacă putem rezista la un rezervor de gaze. Rezultatele au fost impresionante și puțin surprinzătoare.

Îmbunătățirea economiei de combustibil

În primul rând, ar trebui să menționăm că Chevrolet a muncit din greu pentru a obține ratingul 42MPG. Fiecare avansare ușoară din punct de vedere tehnic se strecoară cu puțin mai multă economie de combustibil. Inginerii au proiectat o grila frontala joasa pentru a imbunatati fluxul de aer, rotile din aluminiu sunt mai usoare decat in mod normal, iar Cruze Eco foloseste chiar anvelope cu rezistenta redusa.

Sistemul de servodirecție montat pe rafturi ajută mașina să alimenteze mai puțin carburant în comparație cu servodirecția hidraulică. În timpul conducerii Eco, vă dați seama rapid că motorul de 1.4 litri este puternic în viteze reduse, dar nu atât de rapid pentru accelerare. De fapt, comparând Eco cu Suzuki Kizashi SLS din 2011, care are și o transmisie manuală, există un sentiment că Eco nu funcționează. Nu puteți rămâne în prima sau a doua treaptă foarte lungă în comparație cu Kizashi, ceea ce înseamnă că va trebui să vă gândiți mai mult la deplasarea imediat după ce vă retrageți de la un stop.

O altă notă importantă despre economia de combustibil este aceea că nu suntem în aceeași categorie ca și vehiculele mai mici și mai ușoare cum ar fi Toyota Prius, care poate ajunge până la aproximativ 51 de mile pe galon, chiar și pentru conducerea orașelor. Cruze Eco testat a raportat o economie medie de combustibil de numai 17MPG atunci când am început de conducere, deoarece testele anterioare a fost, evident, efectuate în Chicago.

Punerea la încercare

Ceea ce am descoperit este că Cruze Eco răspunde extrem de bine la unele schimbări destul de simple în modul în care conduceți. Acum, există câteva tehnici de "hipermiler" pe care nu le recomandăm, deoarece acestea tind să fie puțin nesigure: puteți proiecta în spatele camioanelor sau chiar opriți motorul pe o coborâre a dealurilor. O abordare mai bună este doar să urmăriți cu atenție traficul. Din cauza unor principii fundamentale ale fizicii despre inerție (este nevoie de mai multă energie pentru a menține mașina la o viteză mai mare), cel mai bun sfat este să conduci mai lent. Am avut tendința să rămânem în jur de 65MPH pe testul nostru Chevy Cruze Eco.

Un alt sfat este de a evita frânarea cât mai mult posibil. Dacă vedeți traficul înainte, este mai bine să vă opriți vehiculul decât să frânați. De asemenea, am utilizat temporar sistemul de control al vitezei de croazieră pentru a scădea ușor viteza și apoi pentru a accelera din nou treptat. În unele părți, am obținut aproximativ 52MPG în medie. Cu toate acestea, am înregistrat și un trafic intens în Minneapolis și am jucat un joc de oprire pentru câteva mile.

Media noastră pentru întreaga călătorie a fost de 43 MPG, ceea ce este puțin surprinzător, deoarece aproape a corespuns estimării EPA. Am fi reușit să obținem o MPG mai mare, condus mai încet și frânând chiar mai puțin. De asemenea, am avut tendința să trecem ocazional ca o modalitate de a încetini vehiculul în zonele aglomerate - ar fi fost mai bine să rămânem mai vigilenți și să fugim mai des pentru a îmbunătăți economia de combustibil.

Rezultatul final nefericit, totuși, este că nu am atins scopul final. La aproximativ 100 de mile de Fargo, indicatorul pentru intervalul de combustibil a raportat 50 de mile. Am fi încercat mai multe tehnici de hipermiler și am risca să fugim de combustibil, dar am decis să adăugăm încă câteva galoane în rezervor.

Viteza medie a noastră a ajuns la 62, 4MPH pentru întreaga călătorie de 600 de mile. Economia de combustibil pentru călătoria a fost exact de 43, 4MPG. Pe măsură ce conduceți, puteți vedea economia instantanee a consumului de combustibil și am văzut frecvent o gamă de 55 până la 65MPG și chiar până la 99MPG. În acel moment a trebuit să adăugăm un anumit combustibil, am condus exact 447, 2 mile și am avut o distanță de 49 de kilometri (pentru totalul de 500) și am folosit 10, 6 galoane de gaz.

Cu toate acestea, atunci când cele mai multe sedanuri abia rulează la 400 de mile pe o singură plină, faptul că Eco a durat aproximativ 500 de mile este impresionant. Nu mergeam într-un sedan de lux - Eco este un pic cam mic pentru o călătorie pe autostradă lungă. Cu toate acestea, Cruze Eco a trăit până la numele său și a oferit o economie, și uneori sport, unitate.