2011 Ford Explorer Review - Autoturisme - 2019

Anonim

Aveam de gând să încep această revizuire a noului Ford Explorer pentru 2011, numindu-l mașina care mi-a salvat viața. Ei bine, sună cam prea mult ca o poveste de marketing plătită într-o revistă comercială sau poate o intrare pe blog, dar adevărul este că noul Explorer a rămas într-adevăr pe un drum înghețat pentru o săptămână întreagă și cel puțin ma ține departe a șanțului și de la momente de panică pe un drum de țară singur, acoperit de zăpadă. SUV-ul îmbunătățit acum arată și conduce ca o adevărată încrucișare, cu un interior impunătoare și cu o construcție radicală unibody. Cu toate acestea, sistemul de transmisie inteligent, scaunele din al treilea rând și prețul rezonabil al prețurilor fac din Explorer SUV-ul încoronat al momentului, minus câteva eforturi ciudate.

Totul este nou pe Explorer, cu excepția numelui, și se pare că Ford chiar sa gândit să schimbe asta. Cel puțin o duzină de oameni au comentat în timpul testului că vehiculul nu arată nimic ca vechiul Explorer și mai mult ca un Ford Escape. (Dacă ar fi știut mai multe despre Ford Edge în mod similar, s-ar putea să fi spus că Explorer pare ca un văr apropiat.) Industria auto a urmat calea construcției unibody, deoarece înseamnă materiale mai ieftine la toate, dar Ford a reușit pentru a acoperi capota, a oferi unghiuri unghiulare (mai ales în partea din spate), și a da viață designului pentru secolul actual. Explorer-ul arată absolut rafinat în persoană, deși Jeep Grand Cherokee are un aspect puțin mai sălbatic de teren și primește un semn ca fiind tot mai atrăgător. În ansamblu, noul Explorer este de aproximativ 100 de lire sterline mai ușor decât cel din generația anterioară a modelului Explorer.

Interesant, gratarul din față este puțin mai subtil decât Edge, care este aproape prea pronunțat. Exteriorul masinii este elegant si robust, dar nu la fel de urbanizat ca Lincoln MKX. Este un lucru bun, mai ales dacă vă decideți să trageți o barcă de pescuit veche sau o camperă dărăpănată. Ford intenționează ca Explorer să arate și să se simtă ca un crossover, dar în realitate este un SUV complet care poate transporta și trage încărcătura.

În interior, noul Explorer se simte ca un bol de pește, și vreau să spun asta într-un mod bun. Mai mulți pasageri au comentat despre spațiul din primul și al doilea rând, despre calitatea construcției (plastic în esență tare, dar turnat într-un mod care se simte aproape demn.) Într-adevăr, interiorul este la fel de mult ca o deviere radicală de la vechiul Explorer ca la exterior, mai ales pentru că pare pur și simplu atât de spațios în comparație cu chiar Grand Cherokee și Edge. Desigur, fiecare Explorer, chiar modelul entry-level care costă $ 28, 190 include un loc al treilea rând pentru șapte pasageri totali. Cel de-al treilea rând este cu siguranță înghesuit, dar nu atât de ciudat - pentru copiii de vârstă școlară, este vorba despre dreptate.

Vorbind despre cel de-al treilea scaun de remorcare, există și o modalitate de a plia automat scaunele din spate. Acest lucru a funcționat bine și arată minunat atunci când utilizați butoanele. Cu toate acestea, am preferat viteza de pe Dodge Grand Caravan, deoarece Explorer tinde să ruleze doar un pic încet în comparație. Dacă îndoiți scaunele din al treilea rând, obțineți 43, 8 cm de spațiu de încărcare. Dacă îndoiți scaunele din al doilea rând, veți obține 80, 7 metri cubi de spațiu. În concordanță cu simtul mașinii, exploratorul are mai mult spațiu decât Grand Cherokee, care are 68, 7 metri cubi în spate, cu scaunele din al doilea rând îndoite.

Teren de conducere pe toate terenurile

Ford este destul de serioasă în a face accesibil toată lumea. Pentru noul SUV, există un cadran care vă arată o imagine a terenului - noroi, nisip, zăpadă. Aceasta înseamnă că nu trebuie să știi nimic despre ceea ce înseamnă 4 × 4 înseamnă redus sau 4 × 4 mare. Într-adevăr, nu sunt sigur că proprietarul mediu SUV a înțeles totuși terminologia. (Minima a însemnat că sunteți destul de blocat sau de conducere prin lucruri groase, a însemnat mare 4 × 4 este angajat și gata.) În Explorer, atunci când comutați moduri, puteți simți vehiculul schimbarea pentru a se potrivi cu teren. Acest lucru poate fi un pic deranjant la inceput, daca ati condus un SUV si nu ati jucat niciodata cu setarile 4 × 4. Ford mi-a spus că există o inteligență suplimentară la locul de muncă chiar și dincolo de modelul Edge, care ajustează automat viteza pneurilor, frânarea și chiar nivelul de propulsie pe fiecare roată. În practică, sistemul de apelare a funcționat frumos.

Aici sunt cateva exemple. Am testat cea mai mare parte a zăpezii, care funcționează și pentru iarbă și pietriș, deoarece aceasta este starea drumurilor în care trăiesc. De asemenea, am testat setările de nămol în zăpadă groasă și murdărie, apoi am încercat setarea sănătosului în zăpadă mai ușoară, unde nu era atât de multă gheață prezentă. Am testat, de asemenea, modul normal, care este practic ca și cum aș fi folosit SUV-ul în cazul tracțiunii pe roțile din spate.

În toate testele mele, nu am simțit niciodată că mașina nu se potrivește cu condițiile. De exemplu, pe zăpada împachetată greu, Explorer a schimbat inteligent viteza roților pentru a mă menține în direcție dreaptă. Din nou, acest lucru poate fi puțin deranjant dacă sunteți obișnuiți cu un mod normal de 4 × 4 sau cu tracțiune integrală. O anvelopă va lovi cu piciorul și se va roti mai mult pentru a menține vehiculul drept. S-ar putea să vă simțiți puțin ca și cum mașina a preluat-o, dar în cele din urmă rezultatul final este că nu alunecați și că Explorer nu se răstoarnă în lateral. Chiar și pe un drum foarte înghețat, Explorer-ul a rămas drept și ma împiedicat să merg în șanț cu o viteză de aproximativ 50MPH.

Și zăpada greoaie? În exact aceeași bancă de zăpadă în care am testat Jeep Grand Cherokee, Explorer a pornit cu ușurință cu aproximativ 8 centimetri de zăpadă. Nu a existat nicio mișcare laterală, atât de tipică, cu modelele SUV mai vechi (adică, nu rămâneți blocat, dar vă pescuiți ca un nebun).

Singura problemă cu Explorer este că nu pare să existe o modalitate de a seta o poziție implicită pe selectorul de management al terenului. Aș prefera să fiu capabil să blochez în zăpadă și să-l las acolo toată iarna. Ford probabil nu face acest lucru pur și simplu pentru că vrea să ofere șoferului opțiunea. Totuși, dacă tocmai ați condus vehiculul, opriți-vă și parcați-vă, apoi săriți înapoi, trebuie să vă amintiți să setați cadranul pe zăpadă. Dacă uitați, vă puteți presupune că este în zăpadă și apoi vă aflați într-o bancă de zăpadă din moment ce v-ați întors la setarea de tracțiune pe spate ca poziție prestabilită.

Pentru condusul pe autostradă pe zăpadă și pe trotuarul uscat, Explorer sa comportat perfect. Au existat câteva cazuri minore cu Grand Cherokee, când mașina a alunecat puțin, dar Explorer a trecut prin teste în încercările mele. Acest lucru este surprinzător, deoarece, de obicei, ar exista o alunecare, iar Ford Edge nu a condus întotdeauna perfect drepte. Ford a realizat un lucru uimitor în re-design: au făcut un SUV care de fapt te împiedică să alunecă pe drum.

Realizări tehnice

Bineînțeles, nimeni nu cumpără un SUV numai pentru a conduce în zăpadă, cel puțin nu în starea mea. Explorer oferă destul de multe extra dincolo de cadranul de teren. Vehiculul împrumută puternic de pe Edge în această privință: oferă sistemul MyFord Touch cu control tactil prin atingere în navigație, climă și radio. De asemenea, Explorer vă permite să partajați un semnal 3G pe Wi-Fi în mașină atunci când conectați un adaptor la portul USB. (Am testat acest lucru cu o cartelă Sprint 3G dar nu a mers, Ford mi-a spus că cardurile Verizon nu funcționează)

Ca și Edge, Explorer vă alertează, de asemenea, atunci când mergeți în sens invers dacă există trafic în spatele tău. În testarea acestei caracteristici, mi-am dat seama că semnalul sonor este puțin excesiv și semnează bănci de zăpadă la fel de des ca mașinile care trec. De asemenea, detectarea spoturilor la orb a funcționat bine pe autostradă și se aprinde galben dacă există o mașină care vine în banda dvs., dar, de asemenea, tinde să fie declanșată de bănci de zăpadă.

Ford a adăugat câteva îmbunătățiri suplimentare, chiar peste Edge și MKX. Unul este un nou sistem Curve Control care încetinește automat mașina dacă faceți o întoarcere prea rapidă. Adevărul în raportare: nu suntem siguri dacă acest lucru a dat naștere, de fapt, în timpul întregului nostru test. Caracteristica este o idee minunată, dar pentru al testa, am simțit că trebuie să luăm un colț prea repede și să conducem într-un mod nesigur. Dacă exploratorul a folosit această tehnologie în jurul valorii de turn, nu am observat niciodată și ar putea fi un lucru bun.

O altă caracteristică de siguranță pe care nu am putut să o testăm: acesta este primul vehicul pe care l-am testat și care utilizează centuri de siguranță spate gonflabile care se extind în cazul unei coliziuni. Ford are un videoclip care arată cum funcționează.

De asemenea, Explorer adaugă câteva accesorii extraordinare, incluzând o trapă din spate, care este programabilă în înălțime (în cazul în care garajul este prea mic), un sistem îmbunătățit de control al stabilității, care aplică frânele și reglează viteza roții pentru a compensa eventualele side-to-side circulaţie. Bineînțeles, deja am acoperit sistemul Ford SYNC pentru conducerea activată prin voce și alte câteva facilități standard pentru multe vehicule Ford, cum ar fi ștergătoarele cu senzori de ploaie. Aveam încă unele probleme cu SYNC atunci când am folosit un iPhone 4, dar Ford ne-a spus că se datorează, în mare parte, problemei sistemelor de operare pe telefonul însuși. De exemplu, telefonul nu-i place să fie utilizat pentru Bluetooth Stereo și ca dispozitiv USB în același timp. De asemenea, Explorer dispune de un slot pentru card SD, care poate fi folosit pentru a încărca navigația bazată pe hărți premium în sistemul MyFord Touch.

Concluzie

Toate acestea părăsesc Explorer într-un loc interesant în estimarea noastră. Este un SUV tehnic superior. Trebuie să spunem că am ajuns să ne placă stilul exterior al Jeep Grand Cherokee 2011 doar o notă mai bună - arată mai mult ca un SUV decât un crossover și este un fir de păr mai robust pentru utilizarea pe teren accidentat. Am avut uneori probleme glitchy cu My Touch pe Explorer - am prefera mai multe butoane hardware pentru ajustarea climei și a sunetului decât să se bazeze atât de mult pe butoanele capacitive touch care se comporta ciudat uneori. De asemenea, nu există nici o modalitate de a compara Explorer cu viitorul Dodge Durango 2011 încă destul. Și, în timpul conducerii de iarnă, nu am testat niciodată capacitatea de tragere sau 4 × 4 șargătoare de noroi în condiții off-road. Motorul V6 de 3, 5 litri este, de asemenea, o fiară de socoteală, dar ne-am concentrat mai ales pe comportamentele care încalcă roadele.

De asemenea, în comparație cu Grand Cherokee, ne-a plăcut să putem regla înălțimea la sol atât de ușor și există un mod complet de 4x4 scăzut care vă poate ajuta dacă rămâneți blocat. Explorer oferă un mod de zăpadă care se comportă ca 4 × 4 scăzut, dar nu este la fel de sătul ca Grand Cherokee în testele noastre.

Acestea fiind spuse, Ford merită recunoștințe deosebite pentru noul Explorer. Este un remarcabil re-design și am ajuns să preferăm drumul, manevrabilitatea și caracteristicile tehnice chiar și pentru Ford Edge. Cadrul de teren este o idee inteligentă, chiar dacă funcționează la fel ca cea din Grand Cherokee și Land Rover. În ansamblu, Explorer ne-a ținut să mergem direct pe drumuri alunecoase. Asta merită greutatea mașinilor mai ușoară în aur.