2013 Salonul Auto de la Detroit: Conceptul de Rezonanță Nissan - Mașini - 2019

Anonim

Nissan a prezentat un nou concept de concept nou la Salonul Auto de la Detroit din 2013: Rezonanța. Această trecere în revistă a spațiului, fără îndoială, oferă o privire asupra a ceea ce va arăta ultima generație a lui Murano și cum va fi alimentată.

Rezonanța este un vehicul CUV cu tracțiune integrală, alimentat de propulsorul electric hibrid "cu motor cu două ambreiaje" al companiei Nissan. Sistemul care utilizează un mic motor pe benzină și un motor electric cu un pachet de litiu-ion corespunzător. Setarea este în esență un sistem hibrid standard, dar cu câteva modificări care îmbunătățesc eficiența.

Nissan și-a propus ca rezonanța să aducă la iveală imaginile despre călătoriile spațiale de primă clasă futuriste, la fel de prostești ca sună. Complet cu un acoperiș "plutitor" - realizat printr-un stâlp A subțire, un panou de acoperiș din sticlă și un stâlp D gros - credem că au lovit unghia de pe cap. Nissan a fost, de asemenea, destul de îndrăzneață să includă roți din fibră de carbon învelite în unele cauciucuri unice.

Pe interior, Nissan a îndreptat din nou atenția asupra stelelor, laudându-și designerii că au realizat un interior "VIP lounge". Cu piele alba cu accente maro si albastru de iluminare, nu suntem foarte siguri ca au atins marca VIP. Ceea ce este un succes mortuar, totuși, este reprezentarea digitală, proiectată în spate, holografic. Grupul de instrumente, de asemenea, este o imagine holografică. În timp ce ne place acest tip de tehnologie futuristă, suntem aproape siguri că nu va fi inclus în următorul gen Murano.

Următorul Murano, pe care ne așteptăm să îl debutăm în aproximativ un an, va fi la fel de priceput de tehnologie sau la fel de izbitoare ca rezonanța? Probabil ca nu. Cu toate acestea, suntem siguri; Murano va avea configurația hibridă "cu un motor, două ambreiaj" și va împrumuta cel puțin câteva din corzile rezonanței, făcându-i un crossover serios rece.