2013 Lexus GS 350 imagini - Autoturisme - 2019

Anonim

Reproiectatul sedan Lexus GS 350 debutează la evenimentul de caritate Pebble Beach Concours d'Elegance, se mândrește cu toată noua tehnologie și cu un spațiu mai spațios în cabină. Sistemul GS 350 cu cinci pasageri, cu tracțiune spate, este alimentat de o injecție V6 de 3, 5 litri DOHC de 3, 5 cai putere, cuplată la o transmisie automată cu șase trepte, cu schimbător de viteze cu palete. Transmisia pe toate roțile este, de asemenea, opțională.

GS 350 poate accelera acum de la 0-60 in 5.7 secunde cu o viteza maxima limitata electronic la 142 mph. În ceea ce privește economia de combustibil, Lexus nu a oferit detalii, cu toate acestea actualul GS 350 ajunge la 19 mpg în oraș și 26 mpg pe autostradă.

În plus față de o cabină mai spațioasă, spațiul portbagajului a fost îmbunătățit cu aproape 25%, iar Lexus a luat-o pe sine pentru a include o gamă largă de noi tehnologii la GS, inclusiv un sistem de vizionare de noapte, heads-up display, blind-spot monitorul, aviația de siguranță, avertizarea de plecare a benzii de circulație, controlul dinamic al vitezei de croazieră și sistemul de pre-coliziune.

Edițiile hibride și F Sport ale GS se vor stabili și la începutul anului 2012.