25 de proprietari norocoși vor fi șoferi în colecția Phantom Limelight a Rolls-Royce - Mașini - 2019

Anonim

Divizia Bespoke a diviziei Rolls-Royce a introdus o versiune limitată a Phantom numită Collection Limelight. Limuzina ultra-exclusivă este taxată ca și companie de călătorie finală, o mașină proiectată special pentru persoanele care petrec o perioadă considerabilă de timp pe șosea.

Începând cu un stoc Phantom, Bespoke a adăugat noi scaune individuale din spate, dezvoltate în colaborare cu profesioniștii din domeniul medical, care oferă un echilibru între siguranță și confort. Spatele scaunului se înclină la 27 de grade, vițelul se odihnește până la 68 de grade, iar picioarele se încadrează perfect în podea și pot fi ajustate la 30 de grade.

Containerele speciale încorporate în panourile ușii asigură că pasagerii din spate au întotdeauna acces la obiecte personale, parfumuri, cărți de credit, cărți de vizită, ceasuri, bijuterii sau lingouri de aur vechi. Barbatii si femeile pot comanda cosuri diferite proiectate cu ceea ce in mod obisnuit fiecare gen are in minte. Containerele pentru femei, de exemplu, au un compartiment special pentru îngrijirea machiajului.

Interiorul a fost imbogatit cu tapițerie specifică Limelight, care aduce un omagiu modelelor Rolls istoric semnificative construite în ultimele două decenii, un finisaj cu două fețe pe consola centrală și panourile ușii și un nou ceas cu un motiv de diamant. În afara, colecția Limelight se remarcă prin standardul Phantom datorită jantelor din aliaj cu nouă spițe și unei lucrări discrete de vopsea metalică Gala Blue.

Inginerii din Goodwood nu au efectuat modificări mecanice, adică colecția Limelight este alimentată de un motor V12 de 6, 75 litri, cu aspirație naturală, care oferă 453 cai putere la 5, 350 rpm și 531 lb-ft. de cuplu la 3, 500 rpm. Legat de o transmisie automată cu opt trepte, moara cu 12 cilindri trimite sedanul de 5, 800 de kilograme de la zero la 60 mph în mai puțin de șase secunde.

În prezent, colecția Rolls-Royce Phantom Limelight este limitată la doar 25 de exemple la nivel global. Rolls nu a dezvăluit cât de mult o primă o poartă pe Phantom-ul standard, dar, sincer, dacă trebuie să întrebi, probabil că nu sunteți cumpărătorul pe care compania îl satisface.