Cum sa alegi anvelope de iarna - nepopular - 2019

Anonim

Aproape toți șoferii care sunt obișnuiți să călătorească pe propriile lor vehicule în timpul iernii aspre rusești se confruntă cu nevoia de a cumpăra anvelope de iarnă. Din păcate, nu toți motocicliștii pot alege anvelopele de iarnă potrivite.

De fapt, este ușor de înțeles această problemă - este necesar să analizăm pur și simplu condițiile de funcționare a vehiculului în timpul iernii și unele dintre caracteristicile sale de design. De exemplu, tipul de cauciuc ar trebui să fie ales întotdeauna pe baza condițiilor de funcționare ale mașinii - deci, dacă este nevoie de o mașină pentru a călători în jurul orașului în timpul iernii, este mai bine să puneți anvelope neconstruite. Dar pentru excursii la țară este de a alege anvelope cu vârfuri. Orice tip de anvelope de iarnă trebuie să fie rulat mai întâi. Anumite centre de service recomandă modificarea dimensiunii anvelopei pentru iarnă - de exemplu, puneți roțile cu o rază mai mică cu un profil mai mare. În acest caz, trebuie să vă amintiți că pe punțile din față și din spate ale autovehiculului trebuie în orice caz să fie instalate anvelope de aceeași dimensiune.

Unii șoferi, care doresc să economisească bani, se obișnuiesc cu anvelopele. Dacă decideți să faceți acest pas, încercați mai întâi să determinați nivelul de uzură al pneurilor. Pentru a face acest lucru, măsurați suprafața de rulare - iar în cazul anvelopelor cu capăt, puteți pur și simplu să acordați atenție numărului de știfturi și prezența ruginei pe ele. Economiile nu ar trebui, în niciun caz, să fie un motiv pentru cumpărarea bunurilor cu grad scăzut, defecte sau prea mult uzate - nu puteți salva pe propria sănătate și siguranță. O categorie separată de anvelope de iarnă sunt anvelopele pentru crossovere și SUV-uri. Astăzi, aproape toți producătorii cunoscuți de anvelope acordă o atenție maximă acestui segment, deci alegerea anvelopelor de iarnă pentru un SUV nu este atât de dificilă - gama este mare. Aproape toate modelele de anvelope de iarnă pentru crossover-uri sunt proiectate pentru a fi utilizate în medii urbane - pentru o călătorie sigură pe gheață și zăpadă. Din anvelopele pentru autoturisme, ele diferă nu numai prin dimensiune, ci și prin indicele de încărcare.

Dacă plănuiți să cuceriți câmpurile acoperite cu zăpadă și autoturismele inamovibile, preferați anvelope de iarnă cu caracteristici speciale - există și asemenea modele.