Cum de a alege un navigator auto - nepopular - 2019

Anonim

Acum câțiva ani, GPS-navigatorii au fost considerați o jucărie rară și costisitoare. Astăzi, aceste dispozitive convenabile și practice au devenit un asistent indispensabil și fiabil pentru fiecare șofer. Mulți dintre noi au intrat probabil într-o situație în care trebuia să folosim o hartă pe drum. GPS-navigatorii sunt o alternativă moderne de înaltă tehnologie față de hârtia obișnuită de hârtie. Cu ajutorul lor, puteți stabili cu precizie coordonatele proprii, precum și puteți calcula cea mai bună rută către orice destinație. Dar nu toți șoferii știu cum să aleagă navigatorul potrivit.

Pentru a nu fi dezamăgit în alegerea dvs. mai târziu, trebuie să fiți atenți la câteva caracteristici importante ale unor astfel de dispozitive. Mai întâi, ar trebui să alegeți software-ul de cartografiere, respectiv navigatorul de marcă. Astăzi există patru programe de navigare principale - Autosatellite, Navitel, Garmin și iGO. Fiecare dintre programele de mai sus este utilizat împreună cu anumite mărci de GPS-navigatori. Cel mai accesibil program este iGO, iar unul dintre cele mai convenabile și populare este Garmin. După ce ați decis cu privire la marca GPS-navigator și un set de hărți, trebuie să alegeți un navigator de mașină care să se potrivească perfect nevoilor dvs. Toate modelele de navigatori sunt împărțite în mai multe niveluri - buget, mediu, "tranziție" și top.

Modelele bugetare ale navigatorilor includ performanța funcției principale (navigație) și nu mai mult de două funcții suplimentare. Navigatoarele GPS de nivel mediu oferă nu numai navigație, ci implică și conectivitate wireless și caracteristici multimedia. Navigatori GPS "de tranziție" - un ecran larg, prietenos, navigație, wireless și multimedia. Modelele superioare ale GPS-navigatorilor implică cel mai complet set de caracteristici cele mai avansate.

Funcții suplimentare ale navigatorilor


În primul rând, este Bluetooth, suport pentru cartele de memorie (aceasta vă oferă posibilitatea de a înregistra orice informații importante în memoria dispozitivului, interfața USB încorporată, album foto, player de fișiere audio și suport video). După ce ați decis ce funcții suplimentare sunt cele mai importante pentru dvs., puteți alege modelul de GPS-navigator de care aveți nevoie. Când cumpărați un dispozitiv, asigurați-vă că solicitați o garanție oficială și acordați atenție accesoriilor suplimentare pentru navigatori - cabluri de alimentare, cabluri de sincronizare, carduri de memorie. Cel mai bine este să cumpărați atât GPS-navigatori, cât și accesorii pentru ei în magazine specializate - pentru a vă asigura că ați achiziționat produse certificate care nu vă vor dezamăgi în momentul cel mai important.