Cum să umpleți mașina - nepopular - 2019

Anonim

Pentru proprietarii de autoturisme cu experiență, nu este nimic mai ușor decât umplerea mașinii când este nevoie, dar pentru începători și o vizită la benzinărie este surprinzător de dificilă.

Există reguli care trebuie respectate în timpul realimentării? Există dificultăți aici? Luați în considerare aceste întrebări în detaliu și încercați să pregătiți șoferii novici pentru vizita de alimentare cu combustibil.
Mai întâi de toate, trebuie să vă dați seama când să umpleți mașina?
Răspunsul la această întrebare poate da mașinii în sine. Fiecare șofer trebuie să fie foarte atent să urmeze indicatorul nivelului de combustibil. Dacă lumina indicatoarelor este aprinsă și cea mai apropiată benzinărie este încă departe, aceasta nu este situația cea mai plăcută. Pentru a nu intra în ea, este necesar să alimentați combustibilul în avans. Șoferii experimentați sunt sfătuiți să se oprească la benzinărie, dacă indicatorul depășește semnul ½.
Următorul este de a determina locul de realimentare.
În ciuda faptului că există atât de multe stații de benzină în jurul valorii de, alimentarea la prima stație de benzină este inacceptabilă. Trebuie să vă familiarizați în prealabil cu recenziile și calitatea combustibilului la benzinării și să mergeți doar la cele care au o reputație decentă.
Aici, ați fost la o stație de benzină, cu toate acestea, exact cum aveți nevoie pentru a umple stocul de benzină necesare pentru calea de urmat?
Mai întâi de toate, trebuie să găsiți hatch-ul rezervorului de gaz, deoarece acesta poate fi localizat în locuri diferite pentru mașini diferite. Următorul este să parcați la benzinărie în funcție de locația trapei. După aceasta, trebuie să deschideți trapa, să opriți motorul. Înainte de a turna combustibil într-o mașină, trebuie să-i determinați în mod corect tipul de motorină sau benzină. Utilizarea combustibilului greșit va deteriora în mod inevitabil vehiculul.
Modernizarea alimentării cu combustibil nu este întotdeauna însoțită de ajutorul cisternelor, motiv pentru care va trebui să reîncărcați pistolul în rezervor și să trageți ușor trăgaciul. După ce alimentarea cu combustibil este oprită, este necesar să scoateți arma și să o atârnați în poziție, după care închideți trapa.
Este atât de ușor și rapid să realimentați o mașină, dar este deosebit de important să o faceți în timp util.