Cum să încărcați o baterie de mașină - nepopular - 2019

Anonim

Pentru automobiliști aproape niciodată nu pierde relevanța întrebarea: cum să încărcați bateria mașinii? Tinerii specialiști doresc să obțină un răspuns, deoarece pe șosea și în garaj există adesea cele mai neașteptate situații în care trebuie doar să aveți o înțelegere clară a tehnologiei de încărcare a unei baterii auto.


Pentru a încărca bateria, trebuie să utilizați o sursă de curent constantă, așa-numitul redresor. Terminalele bateriei și încărcătorul trebuie conectate în conformitate cu gradarea. Cele mai populare dintre modalitățile existente de reîncărcare a bateriei pot fi numite proceduri care se efectuează atunci când există un curent constant, precum și o procedură care necesită o tensiune constantă. Ambele metode vă permit să încărcați bateria mașinii la momentul potrivit.
O sarcină bazată pe constanța curentului are anumite dezavantaje, de exemplu, dintre ele este posibil să se facă distincția, cum ar fi necesitatea de a controla curentul pentru o lungă perioadă de timp, precum și prezența unei formări abundente de gaze. Cu toate acestea, aceste dezavantaje pot fi minimizate prin utilizarea tehnicii de reducere treptată a curentului (puterea sa). În cazul în care încărcarea și curentul își mențin performanța timp de 2 ore, puteți determina dacă există suficientă baterie.
Încărcarea, bazată pe constanța tensiunii, este esențială pentru lucrul cu bateriile auto, deoarece nu are practic nici un dezavantaj și este destul de convenabil și simplu. Modul în care este încărcată acumulatorul, precum și modul în care aceasta conservă încărcarea, indică starea sa, care trebuie monitorizată cu atenție, deoarece bateria este cel mai important element auto.