Cum să treci inspecția - nepopular - 2019

Anonim

Fiecare șofer al vehiculului trebuie să fie interesat de faptul că este în ordine. La urma urmei, depinde de el nu numai viața șoferului, ci și a tuturor utilizatorilor de drumuri, șoferilor și pietonilor. Ce poate duce la lipsa unui certificat de inspecție tehnică?


Deci, dacă șoferul ignoră trecerea MOT și nu are un cupon corespunzător cu el, atunci când se întâlnește cu ofițerul de poliție, pierde plăcuțele de înmatriculare sau interzice conducerea. Dar există situații în care legea permite conducerea fără cupon TO. Dacă, de exemplu, o mașină tocmai a fost cumpărată, atunci când este plasată în poliția rutieră șoferul poate conduce timp de 30 de zile fără un cupon. Pentru a fi supus întreținerii, mecanicul trebuie să pregătească documente (inclusiv un certificat medical), să plătească pentru procedura de întreținere și numai după aceea va putea trece o inspecție tehnică. Dacă MOT este trecut cu succes, atunci biletul râvnit va fi emis.
Documente necesare pentru livrarea MOT:  • document de identitate (pașaport),


  • permis de conducere

  • certificat medical de o formă strict stabilită (valabil 3 ani);

  • certificatul de înmatriculare al vehiculului,

  • documente privind proprietatea asupra vehiculului,

  • primirea plății taxei de stat,

  • dacă există o imagine publicitară pe mașină, atunci trebuie să existe un contract de autorizare cu agentul de publicitate.

Puteți trece la inspecție la biroul poliției rutiere de la locul de înregistrare sau în orice centru tehnic privat (din 2011). Dacă inspecția are loc într-un alt oraș, este necesar ca vehiculul să fie înregistrat temporar la locul de reședință. Dar totuși va fi necesar să luăm biletul în poliția rutieră, unde vehiculul este înregistrat în mod constant. În plus, în cazul în care vehiculul nu are nici un comentariu, atunci puteți trece THAT prin proxy. Pentru a face acest lucru, trebuie să furnizați procura obișnuită de mână.
Procedura de inspecție tehnică, costul acesteia, constă din următoarele date (se încarcă în jurul a 800 de ruble):
1. Taxa de stat. Pentru toate regiunile din Rusia, este același și se ridică la 300 de ruble.
2. Costul controlului instrumental, care este diferit în fiecare regiune.
Lipsa cuponului de tip "TO" amenință proprietarul mașinii cu o amendă de 500-800 de ruble. În cazul în care inspecția este trecută și cuponul este pierdut, este suficient să obțineți un duplicat, fără a trece din nou.

  • ceea ce trebuie să treci inspecția în 2019