Cum să îndepărtați ornamentele ușii - nepopular - 2019

Anonim

Deteriorarea ușii interioare este destul de comună în practica oricărui proprietar de mașină. Uneori, daunele minore pot fi reparate fără demontarea carcasei. Dar, uneori, poate fi necesar să o demontați complet - de exemplu, pentru înlocuire sau restaurare. De asemenea, nevoia de îndepărtare a pielii poate fi dictată de faptul că elementele din spatele ei trebuie reparate sau înlocuite.

Desigur, un astfel de serviciu este oferit în majoritatea serviciilor de mașini moderne - specialiștii pot face față acestei proceduri destul de repede. Dar dacă doriți să scoateți ornamentele ușii, puteți fi singuri.  1. Trebuie reținut faptul că la unele modele de autovehicule, îndepărtarea și reinstalarea ornamentei ușii implică distrugerea datelor din memoria defecțiunilor motorului, în plus, codul de protecție al receptorului radio poate fi pierdut. Toate lucrările ar trebui să se facă numai după aceea. Modul în care bateria va fi deconectată.

  2. Dacă oglinzile din autovehicul sunt reglate cu ajutorul comenzilor manuale, deșurubați maneta de acționare înainte de a continua să scoateți ornamentele ușii. Pentru a deșuruba pârghia de acționare a oglinzii fără deteriorare, îndepărtați mai întâi capacul cu o șurubelniță mică.

  3. Apoi, trebuie să scoateți triunghiul de acoperiș al ușii, iar în unele modele de autovehicule trebuie să fie scos cu un mic buton de blocare a ușilor cu șurubelniță, care este îndepărtat simultan cu butonul antistatic. Efectuând toate manipulările de mai sus folosind o șurubelniță, încercați să nu deteriorați carcasa - pentru aceasta este suficient să plasați o bucată de carton potrivită sub lama șurubelniței.

  4. După ce toate capacele au fost îndepărtate, puteți îndepărta cu grijă ornamentele ușii, evitând în același timp deteriorarea.