Cum să scoateți generatorul - nepopular - 2019

Anonim

Dacă trebuie să scoateți generatorul, apreciați în mod obiectiv puterea și abilitățile dumneavoastră: în unele cazuri, această procedură trebuie încredințată profesioniștilor. Dar dacă pur și simplu nu aveți ocazia să mergeți la o stație de benzină, puteți încerca să scoateți singur generatorul. Dacă aveți la dispoziție echipamentele necesare, cum ar fi un elevator special pentru o mașină, utilizarea acestuia va facilita în mod semnificativ procesul de demontare și scoatere a generatorului.


  1. Pentru a începe orice lucrare cu un generator de mașină ar trebui să fie doar după ce cablul de greutate este deconectat de la baterie. Multe mașini echipate cu "coloană electronică" modernă în caz de oprire a bateriei necesită reintroducerea ulterioară a codului de protecție al radioului; în plus, toate datele acumulate sunt șterse din memoria de eroare a motorului. Prin urmare, aveți grijă să le salvați în avans înainte de a deconecta cablul de la sol.

  2. După aceea, trebuie să ridicați partea din față a mașinii și să deșurubați cu atenție țevile de eșapament ale tobei de eșapament.

  3. Acum puteți opri furtunurile de vid, clemele trebuie să fie mai întâi slăbite și ușor deplasate. Furtunurile de ulei trebuie, de asemenea, să fie deconectate; În cazul în care în timpul procesului de deconectare a uleiului începe să curgă, cât mai repede posibil încercați să îl colectați cu o cârpă. Pentru a proteja piesele din jur de uleiul care se scurge, acoperiti-le cu o bucata de pânza sau cu prelata. Chiar dacă faci totul cu mare atenție, o cantitate mică de ulei încă, cel mai probabil, va avea timp să se scurgă.

  4. Deconectați fișa cu mai multe pini (este în spatele generatorului). Acum trebuie să deșurubați cablul principal și să scoateți cureaua trapezoidală.

  5. Rămâne doar să deșurubați șuruburile care fixează generatorul pe consola, precum și șuruburile pe care le vedeți pe brațul de tensionare. După aceea, generatorul poate fi înlăturat - pentru aceasta este suficient să îl îndepărtați cu atenție de jos.

  • Repararea periilor generatoare pe modelele VAZ 2105