Cum să scoateți cutia de viteze - nepopular - 2019

Anonim

Un conducător auto care nu are experiență relevantă poate fi confundat dacă se confruntă cu sarcina de a scoate cutia de viteze. Teoretic, în această operațiune nu există capcane și puteți face față implementării sale cu ajutorul celor mai simple echipamente.

Cu toate acestea, pentru a scoate cutia de viteze fără dificultate, veți avea nevoie de o cameră echipată corespunzător - trebuie să existe o carieră de inspecție sau o ascensor specială în ea. Dacă nu aveți ocazia să lucrați într-o astfel de cameră, este mai bine să oferiți angajaților din centrul de servicii implementarea acestei proceduri.  1. Mai întâi trebuie să deconectați cablul negativ de la baterie. Nu uitați că toate lucrările sunt efectuate numai cu motorul răcit complet.

  2. Apoi trebuie să deconectați transmisia de la cutia de viteze și apoi să o scoateți din mașină.

  3. Țeava de amortizare a amortizorului este, de asemenea, supusă dezasamblării; Încercați să efectuați această operațiune cu atenție și cu atenție.

  4. Acum trebuie să deconectați terminalele de la comutatorul luminii din spate.

  5. Procedăm direct la dezmembrarea cutiei de viteze: înșurubăm șurubelnița care ține covorașul și le deconectăm. Din partea inferioară a covorașului scoateți capacul cu o garnitură de spumă, ridicați covorașul și scoateți mânerul.

  6. Acum este necesar să deșurubați șurubul central cu o cheie, după care capul cu articulația cardanică sau cheia trebuie să deșurubeze cele două șuruburi superioare care fixează starterul pe carcasa ambreiajului.

  7. Cele patru șuruburi care fixează capacul ambreiajului sunt de asemenea eliminate cu o cheie. Pentru a deșuruba cele trei șuruburi de fixare rămase ale carcasei ambreiajului, este necesar să folosiți un cap cu o articulație cardanică pe extensia manivelei.

  8. Acum, cutia de viteze nu este fixă ​​și poate fi ușor îndepărtată prin glisare înapoi puțin. Instalarea ulterioară trebuie efectuată strict în ordine inversă, după ce a fost lubrifiat anterior capătul spintecat al arborelui de intrare.

  • cum să eliminați transferul în 2019