Cum să deschideți trunchiul - nepopular - 2019

Anonim

Trunchiul este aproape în orice mașină și, în cele mai multe cazuri, poate fi deschis fie de la consola de alarmă, fie cu o cheie specială introdusă în încuietoarea trunchiului. În condiții normale, conducătorii auto nu au probleme cu deschiderea compartimentului pentru bagaje - sistemul funcționează fiabil și fără eșec.

Dar, uneori, apar situații de forță majoră în care nu este posibilă deschiderea trunchiului în mod obișnuit. De exemplu, bateria poate eșua sau blocarea în portbagaj eșuează (și acest lucru se poate întâmpla direct pe șosea atunci când nu există posibilitatea de a vă întoarce la stația de service sau cel puțin să conduceți mașina în garaj). În acest caz, proprietarii de mașini trebuie adesea să meargă la cele mai extreme măsuri doar pentru a deschide portbagajul.  1. De exemplu, dacă ați reglat accidental incorect blocarea trunchiului și nu se deschide cu o cheie sau cu o cheie de alarmă, puteți încerca să rezolvați problema cu ajutorul celor mai simple instrumente disponibile. Pentru a face acest lucru, coborâți spătarul scaunului din spate, luați un bețiv sau mâner lung și atașați o șurubelniță mare. Puteți fixa o șurubelniță pe un baston cu ajutorul unei benzi izolate de obicei, o bobină din care aproape întotdeauna se găsește în compartimentul torpedoului aproape a oricărei mașini. Acum trebuie să împingeți întreaga structură din compartimentul pentru pasageri din interiorul trunchiului și apăsați o șurubelniță pe maneta de deschidere a trunchiului. Este ușor de găsit - în partea superioară a încuietorii există o mică deschidere în care trebuie să împingeți șurubelnița și o presați mai tare - trunchiul se va deschide cu ușurință aproape imediat.

  2. Dacă blocajul din portbagaj funcționează, dar nu răspunde bine, puteți folosi un lubrifiant penetrant (de exemplu, WD40), care este vândut în aproape fiecare magazin auto. Lubrifiantul trebuie injectat în orificiul de blocare printr-o duză specială, care este vândută complet cu o sticlă. După ce vă asigurați că lubrifiantul a lovit încuietoarea, trebuie să așteptați 5-10 minute, după care puteți încerca să deschideți încuietoarea cu cheia. Cel mai probabil, el nu va ceda imediat, asa ca fiti pregatiti pentru faptul ca pentru aproximativ cinci minute va trebui sa transpirati. Dar, mai devreme sau mai târziu, eforturile tale vor fi încununate cu succes, iar trunchiul se va deschide.

  3. Metoda cea mai scumpă și mai consumatoare de timp este de a scoate geamul din spate. Această metodă este utilizată în cazurile în care nu aveți altă ocazie de a intra în mașină și de a deschide trunchiul din interior. Metoda implică înlăturarea sigiliului și demontarea ulterioară a geamului din spate al automobilului.