Cum să spăl o mașină în 2019 - nepopular - 2019

Anonim

A cumpărat o mașină nouă și dorește să o păstreze în pictură și luciu, să învețe cum să o spele. În caz contrar, veți cheltui exact aceeași sumă de bani pe pictura așa cum ați cheltuit la achiziția sa.

Am mers la bunica din sat, iar ciupercile, mașina a fost stropită de anvelope până la vârful antenei, o spală imediat după sosirea în oraș. Deoarece există particule în această murdărie, ingerând vopseaua mașinii și distrugând-o. Nu este întotdeauna posibil.
Suntem toți oameni obosiți. Apoi, a doua zi, murdăria uscată, nu frecați corpul cu o pensulă, cum ar dori să facă unii entuziaști de pseudo-mașină (nu numai că peria periii zgârie lacul corpului, ci și proprietățile abrazive, datorită cărora corp), înmuiați mai întâi murdăria, turnând apă peste mașină. Numai atunci puteți începe să spălați mașina, îndepărtând murdăria cu un curent, de preferință de presiune ridicată. Vrei să ai puțină experiență?
Glisați cu degetul peste murdăria de pe spatele unei mașini negre, după o astfel de "accident vascular cerebral" pe o mașină curată, puteți găsi cu ușurință urmele de arta dvs., în formă de cele mai mici zgârieturi pe un lac. numai contactul cu apa, care, cu ajutorul aparatului de înaltă presiune, îndepărtează murdăria și substanțele chimice cu acțiune puternică, care corodează murdăria chiar și adânc în locuri greu accesibile. Dar acesta este doar un joc.
De fapt, prejudiciul cauzat de o astfel de spălare este chiar mai mare decât în ​​cazul manualului. Aceste otrăvuri chimice nu numai că corodează lacul de pe mașina dvs., deci ajungi și în mașină. Deci, doriți să vă mențineți sănătoși, să vă spălați singur mașina. Luați o bucată de cauciuc spumant gros sau cumpărați un burete în acest scop, cumpărați, nu fiți zgârcit, un aparat mic de uz casnic de înaltă presiune și spălați mașina. Încercați să nu faceți acest lucru în soarele deschis, mulți cred că mașina se va usca mai repede. Picăturile de apă rămase pe corp, vor juca o glumă crudă a fizicii, se vor transforma în lentile mici de mărire, arzând lacul mașinii tale. După spălarea temeinică, uscați corpul cu o cârpă.

  • cum să spăl o mașină în 2019
  • Îngrijirea adecvată a mașinii - cheia funcționării pe termen lung în 2019
  • Îngrijirea adecvată a mașinii - cheia funcționării pe termen lung în 2019