Cum să schimbi uneltele - nepopular - 2019

Anonim

Transmisie automată, lucru extrem de util. Cum se poate manipula o astfel de mașină poate fi explicată pe degete.

Sub picioarele tale, vei avea doar două pedale - acesta este gazul și frâna. În dreapta, în locul familiar este pârghia transmisiei automate. Pentru a schimba uneltele pe mașină nu este nevoie de multe studii. Amintiți-vă totul este simplu, principalul lucru este practica. Pe cutie, de regulă, există o pârghie și câteva semne.  1. Latinul D reprezintă mișcarea.

  2. Latinul N este neutru. Acest mod se face pentru comandă, utilizarea sa practică cu cutia automată - la spălarea autovehiculului când roata conduceți în bandă rulantă și în alte cazuri similare.

  3. Latinul R reprezintă mișcarea înapoi.

  4. Uneori există moduri de transmisie automată indicate de un plus și un minus - acesta este un mod semi-automat, când cu ajutorul unei pârghii putem schimba vitezele pe cont propriu. Acest mod va ajuta în iarnă cu zăpadă va fi mutat de la fața locului de la cea de-a doua treaptă de viteză, atunci când de la prima treaptă de viteză a roților de masina aluneca.

Într-o situație normală, pentru a porni, trebuie să strângeți frâna, puneți pârghia pe cutia de viteze pentru a conduce (D) și mișcați încet prin apăsarea accelerației. Viteza de deplasare este reglată de pedala de frână. Toate frumusețea cutiei de viteze în simplitatea sa.
Transmisia manuală este mult mai complicată în organizarea sa. În ciuda faptului că trebuie să vă schimbați viteza aici mai des, nu va provoca mari probleme. Principalul lucru este experiența și practica personală. Odată cu trecerea timpului, veți obține o exactitate a mișcării și a abilității de schimbare a vitezelor. Din nefericire, este pur și simplu imposibil să comparăm un automat în funcție de gradul de dificultate al mecanicii. Acesta este cerul și pământul. Cu toate acestea, adevărații cunoscători de mașini, pentru a face trecerea la automatizare este dificil. Fie că este un omagiu la modă, fie un tribut adus trecutului. Și poate această dorință de a menține procesul complet în mâinile lor.

  • Cum să schimbi uneltele în 2019