Cum să înlocuiți aprinderea în modulul "Audi" - Reparatii si service - 2019

Anonim

Diverse defecțiuni ale blocării aprinderii autovehiculului Audi sunt eliminate fie prin repararea, fie prin înlocuirea ansamblului complet. Ambele necesită dezmembrarea castelului însuși. Oamenii de masterat fac de obicei această operație pe cont propriu.

Veți avea nevoie

  • - șurubelniță Phillips;
  • - chei de inel pentru 15 sau capete de cap;
  • capătul capătului 24;
  • - un set de chei, hexagoane;
  • - foraj

instrucție

1

Scoateți volanul pentru o muncă viitoare. Pentru a face acest lucru, scoateți ușor tamponul care funcționează ca un bip. Deconectați conectorul de semnal. Capul 24 deșurubați piulița de pe volan. Pentru a nu deveni confuz în momentul instalării, puneți etichetele pe volan și roata sa, apoi scoateți volanul de pe roată.

2

Scoateți panoul de bord. Pentru a face acest lucru, deșurubați șuruburile care fixează căptușeala coloanei de direcție și îndepărtați garnitura însăși. Deconectați conectorii comutatoarelor coloanei de direcție combinate. După aceea, deșurubați șuruburile de fixare ale bordului și scoateți-l din habitaclu cu raftul. În acest caz, deconectați cele două conectori ale firelor care conduc la panou.

3

Dacă depanarea necesită doar scoaterea grupului de contacte al blocatorului, uitați-vă în fereastra tabloului de bord și găsiți cele două șuruburi mici care se atașează la corpul de blocare. În unele cazuri, ele sunt umplute cu vopsea albastră. Scoateți aceste șuruburi cu o șurubelniță subțire și scoateți grupul de contact din carcasa încuietorii de contact . În același timp, nu scoateți încuietoarea în sine.

4

Pentru a scoate complet încuietoarea, demontați complet coloana de direcție. Folosind două taste pentru 15, scoateți cele două șuruburi care fixează coloana de corpul mașinii. Deconectați coloana de la suportul de direcție în punctul de fixare (în zona piciorului șoferului) deșurubând cele două piulițe. Apoi, coloana de direcție poate fi mișcată liber.

5

Scoateți încuietoarea de contact în sine. Pentru aceasta, deșurubați șurubul de fixare al carcasei de blocare cu un hexagon adecvat. Deconectați conectorul de la comutatorul de aprindere și scoateți firele din coloana de direcție. Apoi scoateți corpul din coloana de direcție.

6

Pe modelele Audi de nouăzeci de ani de eliberare și mai mici, sistemul de blocare a contactului este instalat în cazul blocării unei coloane de direcție. În acest caz, după deșurubarea șurubului de fixare a carcasei de blocare și deconectarea firelor (vezi p.5), deșurubați piulițele de fixare ale blocării coloanei de direcție, scoateți șuruburile și scoateți blocarea coloanei de direcție de la consola de montare.

7

Pentru a scoate tamburul de blocare a contactului din blocajul de direcție, găuriți găurile în părțile laterale ale încuietorii de contact . Eliberați accesul la zăvorul de blocare. Introduceți cheia în contact, apăsați clapeta și scoateți tamburul de blocare.

8

Instalați noul dispozitiv de blocare în ordinea inversă a îndepărtării. Dacă instrucțiunile de eliminare a vechii blocări au fost strict respectate, nu ar trebui să existe dificultăți în instalarea unui nou

  • cum să înlocuiți aprinderea în 2019
  • Repararea VAZ 2108: înlocuirea automată a contactului
  • Reparații VAZ 2108: înlocuirea contactului cu mâinile