Cum să trageți scaunul în mașină - Reparatii si service - 2019

Anonim

Fiecare proprietar de automobile își dorește ca mașina să aibă un aspect elegant și elegant. Și ce să faci dacă ai o mașină, a cărei proprietar nu era prea precis? Chiar trebuie să conduci cu țigări vechi țigarete sau să cheltuiți o mulțime de bani în traseu în cabină? Nu vă supărați - puteți trage singur scaunul.

Veți avea nevoie

  • - material pentru capace;
  • - adeziv într-un butoi;
  • - mic;
  • - foarfece;
  • - detergent pentru mobilier tapitat.

instrucție

1

Cumpărați materialul potrivit pentru talie. Dacă finanțele permit, puteți alege pielea naturală: va oferi salonului un aspect scump și va dura mult timp. Cu toate acestea, lucrul cu pielea este foarte dificil, iar ruinarea materialelor scumpe va fi foarte neplăcută. Curea ieftină mai costisitoare. Flota, velur sau piele de catifea este, de asemenea, o solutie buna pentru cei care vor sa salveze putin.

2

Demontați scaunul și scoateți-l din habitaclu. Dacă există capace pe ea, acestea trebuie îndepărtate și rupte. Le veți folosi pentru tăierea unor noi huse. Așezați materialul selectat pe podea, așezați capacele vechi deasupra și le rotiți ușor cu creta. Urmăriți direcția grămezii de pe țesătură: trebuie să fie îndreptată într-o direcție, altfel scaunele dvs. vor avea o nuanță diferită.

3

Tăiați spuma, care va servi drept etanșare pentru capace. Adezii pe acesta și lipiți materialul tăiat. Nu lipiți adezivul cu o perie, în acest caz, spuma nu va lua forma dorită datorită impregnării insuficiente cu adeziv.

4

Luați piesele și cusați-le pe marcajele făcute. Dacă spuma se va lipi, tăiați-o la margini cu foarfece ascuțite sau un cuțit de spumă. Locurile în care se întorc, ar trebui să fie puternic apăsate pe cauciuc spumant și cusute cu o cusătura dublă. După finalizarea firmware-ului, rotiți capacele gata făcute cu capul în jos.

5

Folosind cleme de plastic speciale, fixați capacele pe cadru, pre-îndreptați-le pe scaun. Strângeți marginile capacelor de pe cadrul. Uscați noua tapițerie cu un uscător de păr. Îndepărtați faltele cu ajutorul unui fier care nu este prea fierbinte.

6

Curățați scaunul cu detergenți adecvați. Este mai bine să folosiți uneltele folosite pentru curățarea mobilierului tapițat. Puneți scaunul în salon și fixați-l în poziție. Verificați cu atenție toate dispozitivele de fixare. Scaunul tău e gata.