Cum se activează sistemul de alarmă implicit Priore - Reparatii si service - 2019

Anonim

Piața rusă a autoturismelor se dezvoltă rapid și există mai mulți entuziaști de mașini patriotice care aleg un producător intern. Cu toate acestea, în presele de mașini Lada Priora, producătorul poate vedea câteva puncte. De exemplu, este posibil să nu activați alarma obișnuită.

Veți avea nevoie

  • - mașina Lada Priora
  • - manualul de operare al mașinii
  • - instrucțiuni și chei de lucru

instrucție

1

În mașină, sistemul de imobilizare Lada Priora este citit direct de la tastatură. Puteți să-l activați singur. Înainte de procedură, completați aproximativ 10 litri de benzină. Acest lucru ar trebui făcut pentru a nu se pierde în semnalele sonore ale mașinii.

2

Închideți toate ușile mașinii. Utilizați cheia de antrenament pentru a porni aprinderea. Așteptați 6 secunde. Opriți contactul. Indicator al corectitudinii acțiunilor efectuate: lampă rapidă clipește (de cel puțin 5 ori pe secundă). Scoateți cheia de învățare.

3

Introduceți imediat cheia de lucru în încuietoare și porniți contactul. Aveți aproximativ 6 secunde pentru a face acest lucru, până când lampa nu mai clipește. Ar trebui să existe trei semnale sonore. Cu contactul cuplat, așteptați încă două semnale, apoi opriți contactul.

4

În 6 secunde, scoateți cheia din încuietoare și reintroduceți tutorialul, pornind contactul. Când este pornit, ar trebui să auziți trei semnale sonore. Fără a opri aprinderea, așteptați încă două semnale (aproximativ 6 secunde).

5

Opriți aprinderea, nu scoateți cheia din încuietoare. Așteptați un singur semnal. Lampa trebuie să clipească de două ori mai repede. În acest moment, reporniți din nou contactul cu aceeași cheie. Așteptați 2-3 secunde. Opriți contactul. După maximum cinci secunde, veți auzi trei semnale sonore, lumina nu va mai clipi. Nu aprindeți aprinderea timp de cel puțin zece secunde.

6

Poate fi necesar să resynchronizați sistemul de imobilizare, deoarece controlerul nu poate permite pornirea motorului. Pentru a face acest lucru, activați contactul cu o tastă de lucru, așteptați 6 secunde. Dacă becul luminează intermitent o dată pe secundă (condiție de eroare), opriți aprinderea timp de 10 secunde. După ce porniți din nou, lămpile nu ar trebui să clipească.

7

Dacă la trei secunde după pornirea contactului cu cheia de comandă, lumina este aprinsă constant, ceea ce înseamnă că procedura trebuie efectuată de la bun început.

Fiți atenți

Insistați asupra mașinii de vânzare înainte de activarea imobilizării sistemului. Această procedură trebuie efectuată la centrul de instruire în prezența șoferului. Această regulă este indicată la pagina 9 din manualul vehiculului. În cazul refuzului angajaților de a activa un sistem de alarmă cu timp complet, trebuie să solicitați urgent instrucțiuni pentru activare.

  • Diagnosticarea imobilizatorului APS-6
  • Alarma prealabilă anterioară