Cum să intri pe deal - conduce - 2019

Anonim

Exercițiul cel mai indragit de a conduce elevii este pasajul. În acest caz, cel mai mare număr de erori survine la examen. Dar acest exercițiu va contribui mult la o situație reală a traficului. La urma urmei, abilitățile dobândite pentru a intra pe deal vor fi necesare pe un drum de iarnă alunecos.

Veți avea nevoie

  • - mașină.

instrucție

1

Înainte de a vă apela în creștere, învățați să lucrați ca o frână de mână. Acest lucru vă va ajuta să faceți un exercițiu simplu. Încercați să faceți exercițiul de accelerare-frânare cu ajutorul unei frâne de mână. Înainte de a vă deplasa pe sol, ridicați frâna de mână. Apăsați ambreiajul și porniți prima viteză. Apăsați pedala de gaz, eliberând pedala de ambreiaj și frâna de mână. Trebuie să înțelegeți și să vă simțiți în ce moment să coborâți frâna de parcare mașina începe să se miște. Încercați să vă asigurați că mașina nu a pornit brusc și nu a derulat.

2

Pe diapozitiv, această manevră se realizează într-o versiune ușor accelerată, astfel încât să nu existe retractare. Pentru aceasta trebuie să dați mai mult gaz decât de obicei. Pentru ca mașina să meargă ca și cum ar fi cu un ticălos, mai ales pe o pantă mare. Dar, în orice caz, nu eliberați ciocanul până la capăt, dacă mașina nu merge încrezătoare. Dacă simțiți că gazul nu este suficient, este mai bine să strângeți ușor frâna de mână.

3

Pe o urcare alunecoasă, procedați cât mai atent posibil, chiar dacă veți urca mai mult decât de obicei, deoarece există o probabilitate de derapare sau de demolare. Și în cazul unei mișcări insuficiente în sus, mașina se va întoarce. Pentru a evita aceste probleme, blocați autovehiculul cu ajutorul frânei de mână și mențineți pedala de frână. Începeți să conduceți încet, asigurându-vă că caroseria nu duce la partea laterală. Pentru a face acest lucru, țineți volanul mai strâns.

4

În cazul în care mașina a început să meargă într-o deplasare sau demolare, frânează încet, astfel încât să nu agraveze procesul. Deșurubați volanul în poziția dreaptă și încercați să porniți mișcarea. Dacă mașina "conduce", încercați să rotiți volanul spre înclinare, pentru a vă stabiliza. În toate cazurile de urcare pe un deal pe un drum alunecos, activați o alarmă. Autovehiculele care călătoresc în spate trebuie să păstreze o distanță, astfel încât să aveți posibilitatea de a reveni în caz de urgență.