Lada Largus, este Dacia Logan MCV - Marci de automobile - 2019

Anonim

Recent, o mașină Lada Largus a fost livrată la producția de transportoare. Mulți nu știu că acesta este prototipul complet al Renault Logan MCV, mai cunoscut sub numele de Renault Dacia. Care este dezvoltarea comună a AvtoVAZ și a concernului Renault?

Una dintre cele mai recente evoluții ale AvtoVAZ este Lada Largus, cunoscută și sub numele de Renault Logan MCV, mai cunoscută în Europa sub numele de Dacia. Întârzierea eliberării lui Largus, cel mai probabil, este asociată dorinței Renault de a nu "cădea în fața murdăriei". Mulți oameni cunosc faima "rea" a AvtoVAZ, așa că Renault nu a vrut să se discrediteze și a încercat să creeze o mașină.

Lada Largus este o ofertă unică pe piața auto. Nu există un singur model cu șapte locuri în vagonul de staționare la un preț atât de accesibil. Bineînțeles, echipamentul intern și extern al lui Largus este mult mai mic decât concurenții săi, dar din punct de vedere practic, acest model nu are cel mai probabil analogii.

Largus are un acoperiș destul de înalt și o bază lungă, ceea ce a făcut posibilă plasarea unui al treilea rând complet de scaune pentru pasageri. Spațiul de deasupra capetelor pasagerilor este de asemenea mărit, față de Logan. Dacă se dorește, toate scaunele pot fi pliate, după care se formează o zonă de încărcare plată. Capacitatea de încărcare Largus este de aproximativ 600 kg.

Baza extinsă oferă un echilibru excelent și stabilitate ridicată pe un drum drept, astfel încât excursii lungi pe o astfel de mașină vor fi confortabile. Mișcarea în oraș poate fi împiedicată de dimensiunile ușor mai mari ale mașinii, dar vă puteți obișnui. Lada Largus cumpără, în primul rând, din cauza caracterului practic, astfel încât să vă puteți obișnui și să acceptați anumite caracteristici ale mașinii.

Aproape toate detaliile Largus luate de la masina Renault Logan MCV, inclusiv motorul. Este adevărat că viteza și calitățile dinamice ale lui Largus sunt ușor modificate, ajustate pentru dimensiunile mari ale mașinii. Prin decorul interior Largus și Logan sunt practic gemeni. Sunt atât dezavantajele, cât și meritele lor.

Numeroși proprietari Largus nu marchează un panou funcțional prea familiar al dispozitivului și locația aprinderii. Dar acestea sunt doar opinii subiective. Largus cumpără activ și, în ciuda unor deficiențe ale mașinii, în felul său, el este până acum singurul în ceea ce privește performanța și prețul.