Mercedes-Benz G-Class, de 36 de ani, primește noi motoare și un front front ușor revizuit - Mașini - 2019

Anonim

Ca un vin bun, Mercedes-Benz G-Class devine mai bun și mai bun pe măsură ce îmbătrânește. Off-roader-ul va intra pe locul 37 pe piață cu o listă lungă de upgrade-uri mici, dar semnificative, inclusiv motoarele revizuite și un nou aspect interior și exterior.

Cele mai mari actualizări se găsesc sub capotă, unde G obține motoare mai curate și mai puternice care respectă normele stricte de emisii Euro 6 programate să intre în vigoare pe întregul vechi continent în câteva luni. Așa cum a fost prezis, modelul G 500 de dimensiuni medii vândut pe o serie de piețe globale câștigă o nouă moară V8 de 4, 0 litri cu injecție directă, care utilizează o pereche de turbocompresoare montate între bancurile cilindrilor pentru a face 422 cai putere și 449 picioare cuplu.

Derivat de la unitatea care alimentează AMG GT cu 911 și C63, opt cilindri trimite G de la zero la 62 mph în 5, 9 secunde. Un sistem de pornire / oprire nou-standard promite să mențină economia de combustibil sub control, dar cifrele exacte nu au fost încă publicate.

Vândute exclusiv în Europa, modelul G 350 d de la intrare arată că producția turbo dieselului său V6 de 3, 0 litri a fost lovită de la 211 cai putere și cuplu de 398 de picioare până la 245 de poni și 442 de picioare de torsiune. Arderea cu ulei G continuă cu o transmisie automată cu șapte trepte, care transmite puterea tuturor celor patru roți.

La celălalt capăt al spectrului de frecvențe, V8 de 5, 5 litri care conduce modelul Mercedes-AMG G 63 face acum 571 cai putere, în timp ce V6-ul de 6, 0 litri al lui G 65 provoacă 630 de poni. G 65 ajunge la 62 mph de la o oprire în 5, 3 secunde, o figură care o face cea mai rapidă producție obișnuită G-Wagon construită vreodată.

Modificările vizuale sunt intenționat discrete. G beneficiază de o nouă bara de protecție frontală care încorporează trei baraje mari de aer, rachete de protecție și mai multe modele noi de jante din aliaj. Modificările continuă în interior cu un cluster de instrumente revizuit format din patru manometre analogice și un ecran TFT complet configurabil.

În cele din urmă, modelul G aparent etern are un model limitat editat, ediția 463. Bazat fie pe G 63, fie pe top-spec. G 65, se evidențiază datorită plăcilor antiderapante din oțel inoxidabil, dungi sport AMG pe ambele fețe, Jante de 21 de inch din aliaj și o stropire din aluminiu de culoare neagră. Copertina este imborsata cu tapițerie din piele din două tonuri pe scaun și pe tabloul de bord, precum și pe tapițerie din fibră de carbon pe consola centrală.

G-Class-ul actualizat Mercedes-Benz va intra în vânzare în Europa în câteva luni. Actualizările detaliate de mai sus se aplică numai modelului Euro-spec, însă divizia Mercedes North American este așteptată să anunțe o revizuire similară pentru modelul US-spec. G în următoarele săptămâni.