Alfa Romeo 4C Concept-detalii motor - Autoturisme - 2019

Anonim

Ultimul motor dezvoltat de Alfa Romeo și Fiat Powertrain Technologies a fost anunțat și este raportat că se îndreaptă spre modelul de producție al modelului sportului 4C.

Motorul turbo de 1, 8 litri utilizează cele mai recente evoluții ale tehnologiei motoarelor, generând o putere de 300 de cai putere, respectând standardele stricte de emisii care se află la orizont, un semn bun, pe măsură ce se zvonește că modelul 4C se îndreaptă spre o producție americană . Motorul are o serie de elemente impresionante; construcție din aluminiu, injecție directă, turbocompresor, sincronizare variabilă a supapelor atât pe admisie, cât și pe evacuare, precum și o deplasare redusă cu o putere mare. Mai mult decât atât, motorul este proiectat pentru a fi montat fie în spatele cabinei, fie în față, longitudinal sau transversal, fiind posibil să apară și în alte zone Alfas.

Cu cei 4C înarmați și 300 de armasari care o însoțesc, fanii producătorului italian vor păstra cu siguranță degetele încrucișate și vor putea să conducă una dintre aceste frumuseți în viitorul apropiat.