Alfa Romeo, seria 3 de luptă pentru sedanul Giulia, care oferă tracțiune spate, a ucis noi motoare - Mașini - 2019

Anonim

Alfa Romeo are mari speranțe pentru viitorul său sedan Giulia. În primul rând pentru BMW Seria 3 și Audi A4, Giulia va fi primul sedan compact al Alfa în câțiva ani și primul său sedan cu tracțiune spate în peste două decenii.

Din moment ce Giulia are multe de trait, Alfa nu lasa nimic la intamplare, iar un nou raport arata ca va inaugura mai multe motoare noi, care vor conduce in cele din urma alti membri ai grupei companiei.

Grabber-ul va fi un motor cu patru cilindri de 1, 8 litri, alimentat cu două turbocompresoare, unul mai mic, care se rotește la turații reduse și unul mai mare, care se lovește la viteze mai mari ale motorului. Montat cu injecție directă și temporizare variabilă a supapelor, turbo-ul patru va face 300 de cai putere la 5, 600 rpm și 295 picioare de cuplu la 3, 800 rpm în cea mai puternică configurație.

Echipat cu acest motor, Giulia va fi capabil să ajungă la 62 mph de la o oprire în șase secunde plat și să meargă la o viteză maximă Autobahn-vrednic de 152 mph. Acesta va fi probabil dotat cu un sistem de pornire / oprire pentru a menține economia de combustibil sub control.

Vor fi de asemenea disponibile mai multe motoare mai puțin rezistente la motorină și pe benzină, chiar dacă arzătoarele de ulei vor fi disponibile pe partea noastră a iazului sau nu. La celălalt capăt al spectrului de frecvențe, răspunsul Alfa la potențialul M3 va fi o versiune la cald a lui Giulia, denumită Quadrifoglio Verde, alimentată de un motor V6 de 3, 0 litri cu turbocompresor, cu o putere de peste 480 de cai putere.

Giulia va fi oferită atât cu transmisii manuale, cât și cu dublu ambreiaj, deși Alfa prezice în mod evident că rata de preluare a automatului va fi mult mai mare în Statele Unite. Tracțiunea pe roți va fi standardă, iar câteva modele vor fi disponibile cu tracțiune integrală.

Alfa a ținut tăcerea despre Giulia, iar unele mass-media au raportat că va fi chiar numit altceva în întregime. Vom avea toate detaliile în toamna următoare, când sedanul mult așteptat va fi prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt.