Analizați comuta dvs. cu tabloul de bord web cu funcția Automat - Mașini - 2019

Anonim

Ați auzit vreodată zicala: "Dacă acești pereți ar putea vorbi?" Ei bine, cum rămâne cu mașina ta?

Conversia cu autovehiculele noastre poate fi în continuare o cale de oprire, dar Asistentul inteligent de conducere de către Automat ar putea fi următorul lucru bun.

Automat Smart Driving Assistant este un dispozitiv care integrează dispozitivele Android și iPhone cu portul de diagnoză al mașinii dvs. prin intermediul unui conector simplu și urmărește recentele călătorii, măsoară economia de combustibil, monitorizează starea de sănătate a motorului și alertează autoritățile în situații de urgență, după cum este necesar. Chiar îți amintește de unde ți-ai parcat mașina pentru tine, toate într-o interfață digitală ușor de utilizat.

Pentru cei care doresc să se scufunde mai mult în analiza automobilelor, Automat tocmai a lansat un nou tablou de bord Web. Tabloul de bord Web ia toate informațiile stocate de Asistentul inteligent de conducere și îl extinde de zece ori, filtrarea datelor pe baza măsurătorilor vehiculului, a intervalului de date, a traseului și a costurilor de conducere. După cum sugerează și numele, toate acestea sunt absolut automate.

Tabloul de bord permite utilizatorilor să revizuiască excursii de la mai multe vehicule, cu informații cum ar fi media mpg, costul călătoriei, distanța, durata și un scor de conducere la îndemână, afișat convenabil pe o hartă a zonei dvs. Ce se înscrie exact în scorul dvs. de conducător auto?

Criteriile principale pare să fie economia de combustibil, dar asistentul la bord, de asemenea, înregistrează lucruri precum frânarea gravă, accelerarea și accelerarea rapidă. Acestea pot fi indulgențe inevitabile pentru unii, însă analiza completă a lui Automat ar putea salva șoferii nenumărați de dolari pe combustibil, uzură și distrugere a vehiculelor și, eventual, bilete cu viteză ridicată.

Vă interesează reducerea costurilor de conducere de vară? Pur și simplu faceți clic pe Tabloul de bord Web și vizualizați excursii de la orele de vârf de comutare în timpul perioadei respective. De acolo, este o clipă pentru a măsura cât de mulți bani cheltuiți pentru a conduce un anumit traseu și pentru a vă ajusta după cum este necesar. Este posibil să nu existe un instrument mai bun pentru a realiza rapoartele de cheltuieli și pentru a vă salva (și familia) banii, dacă vă aflați în astfel de lucruri.

Asistentul inteligent de conducere inteligentă reîncarcă pentru 99, 95 USD.