Aston Martin DB10 și Jaguar C-X75 ajung în lateral pe setul de "Spectre" - Mașini - 2019

Anonim

Vor fi cateva luni inainte ca fanii sa poata aprecia modul in care Spectre se cladeaza in canonul filmelor James Bond, dar este deja evident ca va fi aproape de partea de sus atunci cand vine vorba de masini.

Filmul va include o mașină de urmărire prin Roma cu două mașini pe care nu le veți vedea în altă parte: Aston Martin DB10 și Jaguar C-X75.

DB10 a fost proiectat special pentru Spectre și nu va fi oferit spre vânzare publicului larg. De fapt, doar 10 exemple vor fi construite - suficient pentru a satisface nevoile echipajului de producție al filmului.

Deci, în timp ce se numără printre cele mai rare mașini sportive de pe planetă, DB10 nu vor trăi o viață ușoară. După cum arată videoclipul de mai sus, vor lua toate abuzurile pe care le-ar expune în mod normal orice altă mașină video, inclusiv salturi, viteză mare care rulează pe străzile orașului și, probabil, se blochează.

Este puțin probabil ca toate cele 10 exemple ale lui DB10 să supraviețuiască lui Spectre, făcând o mână care rămâne și mai rară.

Totuși, orice erou are nevoie de un ticălos credibil, iar în Spectre, Daniel Craig, 007 se va potrivi cu domnul Hinx al lui Dave Bautista, care va conduce un Jaguar C-X75. Aceasta nu este doar o mașină de producție limitată, este o mașină care nici măcar nu există.

Modelul C-X75 a apărut pentru prima dată ca un concept la Salonul Auto de la Paris din 2010, cu o propulsie hibridă sofisticată care utilizează turbine cu jet de mici dimensiuni pentru a genera energie electrică. Acestea au fost in cele din urma inlocuite cu un motor de 1.6 litri cu turbocompresor cu patru cilindri, cand Jaguar a incercat sa produca C-X75.

În ciuda apelului la serviciile echipei Williams de la Formula 1, Jaguar nu a reușit să facă acest lucru. Dar acum se pare că mașinile prototip construite de Jag vor primi vieți noi ca vedete de film. Mașinile pe care le vedeți pe ecran probabil că nu vor avea acel motor de propulsie hibrid.

Ambele mașini sunt departe de modelele de producție normale, deci va fi o rușine dacă vreuna dintre ele este distrusă. Dar acele sacrificii ar trebui să producă mari acțiuni pe ecran când Spectre se deschide în teatre în această toamnă.