Imaginile conceptului Audi A2 - Autoturisme - 2019

Anonim

Audi pare să ia cursa de la Frankfurt de la furtună anul acesta cu o serie de autoturisme conceptuale și noi modele de producție care au debutat la evenimentul german anual. O parte din această linie impresionantă este noul concept Audi A2. Audi a lansat numai biți și informații despre caracteristicile sale, dar sună ca și cum A2 a fost proiectat cu funcționalitate și fler în minte.

Sub capotă, modelul Audi A2 rulează pe un motor electric de 116 CP care este alimentat de un acumulator litiu-ion de 31 de kilowați-oră. Audi susține că bateria lui A2 poate fi complet reîncărcată în patru ore și afirmă că distanța de rulare a lui A2 este de 124 de mile cu o viteză maximă de 93 km / h.

Ca și cum actuala flotă a lui Audi nu ar fi suficient de ușoară pentru a arăta cu accente sexy LED cap și lumină de fundal, Audi ia lumina de pe A2 la un alt nivel. Se spune că "pasul următor" în tehnologia LED-urilor, iluminarea avansată a fasciculului matricei va fi prezentată puternic pe partea din față, din spate și pe partea laterală a automobilului. Adăugați la aceasta capacitatea de a debloca ușile utilizând gesturi de mână, Bluetooth integrat, internet wireless și navigare Google Earth și aveți o plimbare dulce.