Audi A8 Recenzie - Autoturisme - 2019

Anonim

Totul începe cu o aplicație iPad simplă. Disponibil acum gratuit, aplicația Audi A8 vă arată cum vă va arăta mașina în lumină brună sau albastru închis. De asemenea, veți afla că sistemul stereo cu 19 difuzoare a fost conceput special pentru această mașină. Puteți afla cum funcționează sistemul de detectare a pietonilor. Și puteți să vă uitați la câteva fotografii de frumusețe ale acestui sedan de lux de 78.000 de dolari. Ceea ce aplicația nu explică cu adevărat este faptul că adevăratul motiv pentru care Audi este o asemenea experiență de inginerie nu este caracteristica tehnică sau stilul sau chiar suplimentele de lux. Mașina este doar o explozie pentru a conduce - cu orice viteză, în orice condiții.

Vă puteți imagina că inginerii Audi se chicotesc despre modul în care Motor Trend a numit doar Chevrolet Volt ca mașina anului. "Da, bine", ar putea spune. "Și porcii pot zbura".

Adevărul este că modelul A8 nu pare atât de inovator, cel puțin în ceea ce privește eficiența consumului de combustibil și caracteristicile high-tech. S-ar putea să fie surprinzător să aflăm că Infiniti M37X pe care l-am testat recent are caracteristici de siguranță mai avansate (bine, la prima vedere - mai târziu despre asta), cum ar fi un sistem de menținere a benzii care frânează ușor roțile pentru a vă împinge înapoi în BANDĂ. În ceea ce privește "tehnologia ecologică", modelul Chevy Volt este cu siguranță mai avansat - la urma urmei, nu multe mașini au un gaz și un motor electric.

Cu toate acestea, luate în ansamblu, Audi A8 este una dintre cele mai bune (dacă nu cele mai bune) mașini de producție realizate vreodată. După o săptămână de conducere a unui model complet negru cu pachetul PreSense suplimentar și câteva accesorii opționale (cum ar fi toate luminile cu LED-uri din față și din spate ale mașinii care imită lumina soarelui), putem spune că acesta este vehiculul dorit dacă vă place doar cele mai bune caracteristici de lux de ultimă generație și de înaltă tehnologie.

Styling și accente interioare

Audi A8 păstrează aspectul clasic al lui Audi, adică nu este o piesă blastică sau bulbică, cum ar fi BMW Seria 7 sau Infiniti M37X, dar are un aspect elegant și subțire și un profil lateral subțire. Este surprinzător de elegant pentru un sedan mare. Modelul total negru pe care l-am condus nu era într-adevăr un cap-turnator, dar credem că Audi îi place în felul acesta. Este o mașină concepută pentru manevrabilitate sportivă și de lux.

În interior, modelul A8 nu este neapărat destinat numirilor extreme de lux. Am ajuns sa-i placa mai bine caroseriei Infinity M37X si am constatat ca modelul A8 are un pic mai mult decat un Mercedes care se simte acolo unde nu simti in mod necesar ca tu esti in acord cu controlul. Acest lucru sa schimbat repede odata ce am pus de fapt vehiculul in condus, pentru ca la acel moment schimbarea si ajustarile masinii fac preluarea si este o explozie pentru a accelera in viteze mari si o multime de distractie de a lua colturi. În multe privințe, stilul interior este, de asemenea, menit să fie subevaluat - nu este flashes, dar tăiate și profesionale.

Acum, ar trebui să menționăm sistemul stereo în acest moment. Proiectat de Bang & Olufsen, acest sistem cu 19 difuzoare pompează 1500 de wați și vă simțiți fiecare notă. Serios, acesta este un sistem audio extrem de puternic, clare și bine reglat și, în cele din urmă, după multe luni, putem spune că este pe par sau chiar ușor marginea sistemului stereo din BMW 740Li. (Interesant, am găsit stereo-ul din Jeep Grand Cherokee ca fiind mai tare și mai bass decât A8.) Când porniți mașina, boxele frontale se ridică din bord; ele arata ca sateliti mici. Am jucat lansări recente de Band of Horses, Bruce Springsteen și o trupă numită The Go! Echipa și au fost doar suflate departe.