Audi On Demand vă permite să comandați un R8 cu iPhone-ul - Mașini - 2019

Anonim

Este posibil să aveți nevoie de un sedan sensibil sau de un SUV în timpul săptămânii, dar dacă ați putea să-l comercializați pentru o mașină sportivă în week-end și apoi să-i dați mașina înapoi înainte de facturile de combustibil și să începeți să strângeți bilete de accelerare?

Asta pretinde că oferă noul serviciu Audi On Demand. Producătorul auto german va introduce închirieri pe termen scurt în San Francisco ca parte a unui program beta și speră să lanseze serviciul la nivel național dacă se dovedește de succes.

Utilizând o aplicație pentru iPhone, clienții vor putea să-și rezerve un Audi până în 28 de zile și să dea mașina la un loc la alegere. Aplicația blochează și deblochează ușile și permite condusul.

Spre deosebire de alte servicii de partajare a mașinilor operate de producător, cum ar fi Daimler's Car2Go și DriveNow de la BMW, Audi aduce mașina mai degrabă clientului decât să-i îndrepte către un loc de parcare. Serviciul vine chiar cu un "concierge" care va ajuta șoferii individuali să se stabilească în mașini.

Audi va livra autoturisme, drumuri de acces sau locuri de parcare private. Clienții pot alege între ridicarea autoturismelor înșiși sau serviciul care lasă o mașină la o anumită locație, astfel că așteaptă când sosesc.

Lista mașinilor disponibile pare să includă aproape totul în gama Audi, de la sedanul A4 până la supercarul R8. Toate autoturismele On Demand au platforma premium Premium Plus, împreună cu radioul prin satelit SiriusXM și MMI Navigation Plus al producătorului de automobile.

Atunci când un utilizator alege o mașină pe aplicație, aceștia vor primi exact aceeași livrare - chiar până la culoare. Audi va oferi, de asemenea, accesorii precum scaune pentru copii, suporturi de schi și suporturi pentru biciclete.

Audi deja selectează utilizatorii pentru programul beta din San Francisco și are chiar și o altă schemă de partajare a mașinilor.

Firma a discutat anterior despre adăugarea mașinilor ca o amenințare pentru condosurile de ultimă generație și acum pare să avanseze cu aceste planuri cu un serviciu numit Audi At Home.

Lansat în anumite "complexe premium de condominiu", Audi At Home va oferi locuitorilor acces la o flotă de vehicule Audi, pe care le pot închiria la oră cu ajutorul telefoanelor lor smartphone.

Aceste servicii, alături de programul pilot Audi Unite în Suedia, arată intenția clară a Audi de a intra în afacerea de partajare a autovehiculelor.

Cu serviciile existente de partajare a autovehiculelor, ceea ce face că nu este necesar să dețină autovehicule pentru mulți oameni, nu este surprinzător faptul că un producător ar dori să se implice. Audi trebuie să mențină un model de afaceri indiferent de modul în care oamenii își folosesc mașinile.