Audi R8 naște noul RS3 și nu te poți uita departe, la fel de mult cum ți-ai dori - Mașini - 2019

Anonim

Audi nu se îndepărtează de utilizarea videoclipurilor dramatice pentru a introduce modele noi. De exemplu, promoția R8 V10 Plus care prezintă urletul V10 de 5.2 litri derivat din Lamborghini face ca adunarea aerului pentru respirația următoare să fie destul de dificilă.

Deci, când vine vorba de introducerea noului RS3 Sportback, Audi se întoarce la zgomotul lui R8, dar de data aceasta ca lucrurile de naștere … părinte … care intră în muncă, în timp ce salută micul său cadou RS3 în lume. Întreaga experiență este un amestec de Transformatori și curiozitatea naturii într-un clip fascinant.

Deși deja știm cum arată RS3 de ultimă generație, așa cum apare roșu-ul roșu, Sportback, simți cu adevărat că te uiți la el cu ochi noi. Heck, Audi găsește chiar și o modalitate de a arăta că "cordonul ombilical" este tăiat - acum este angajamentul față de o metaforă.

În timp ce proporțional noul RS3 Sportback nu are prea multe în comun cu halo Audi R8, performanța sa a fost apropiată de strămoșul său. Poate avea jumătate din cilindrii modelului R8 V10, dar turbocompresorul de 2, 5 litri cu cinci cilindri are o putere de 367 cai putere - de 27 de generații anterioare - și un cuplu de 343 de kilograme. Puterea este transmisă tuturor celor patru roți prin intermediul sistemului infinit de transmisie quattro al Audi, care este conectat la o transmisie ambreiaj dublă cu șapte trepte. Ne pare rău fanilor manuali ai transmisiei, de data aceasta nu va mai exista o setare cu trei pedale.

Mulțumită parțială sistemului său sofisticat de tracțiune integrală, modelul 2016 RS3 Sportback ajunge la 60 km / h în 4, 3 secunde pe drumul spre viteza maximă limitată electronic de 155 mph. Aruncați Audi un pic mai mult în numerar și puteți ridica guvernatorul la 174 mph. Vedeți ce vreau să spun despre invazia teritoriului de performanță al lui R8?

Pe lângă puterea feroce, RS3 Sportback câștigă alte îmbunătățiri semnificative ale hardware-ului, cum ar fi frânele frontale din ceramică carbonică și sistemul de vectorizare a cuplului pe bază de frânare pentru un viraj mai bun.

Extremul său pompat completează aspectul și face această dorință particulară americană, hatchback-ul va veni de la stat. Din păcate, va trebui să ne descurcăm cu o versiune sedan când acesta va fi vândut cândva anul viitor. Dar nu ne plângem, sau Audi ne va lua jucăriile.