Audi Urban Concept masina - Autoturisme - 2019

Anonim

În timp ce ultimul concept Audi, numit Conceptul Urban, nu va fi înjunghiat pe Autobahn la viteze înșelătoare, masina cu două locuri, din fibră de carbon și cu o suspensie expusă, cu siguranță arată partea.

Dar nu este neapărat totul îmbrăcat și nicăieri pentru a merge cu cea mai recentă creație a conceptului Audi. Sub capota mică Conceptul Urban oferă doar 20 de cai putere, cântărește doar 480 kg (puțin peste 1.000 de lire sterline) și are o suspensie de tip pushrod, care îi oferă destulă apăsare în jurul colțurilor.

Alimentarea conceptului Urban este o baterie de 7, 1kWh care este încărcată inductiv (ceea ce înseamnă că nu este nevoie să-l conectați la sfârșitul zilei). Și în timp ce o rază de 45 de mile va limita călătoriile dvs. în afara orașului, se numește Urban Concept, la urma urmei, există potențial pentru modelele cu rază lungă de acțiune în viitor.

Audi a dezvoltat două versiuni ale Conceptului Urban, un Sportback (cu acoperiș) și un Spyder (fără), dar nu a declarat când sau dacă va vedea producția.