Audiovox anunță camera de vizionare activă, sistemul de plecare și sistemul de coliziune înainte - Autoturisme - 2019

Anonim

Corporația Audiovox a anunțat miercuri premiul CEA "Best Of" CEA pentru inovație la o conferință de presă a CES. Produsul nou produs de Advent este un sistem "activ" de vizualizare a camerei, proiectat pentru a combina cele mai bune tehnologii în alertele de siguranță auto. Dispozitivul poate face diferența între obiectele statice și în mișcare și poate chiar detecta forma umană.

Sistemul activ de camere oferă o imagine vizuală șoferului, precum și alerte audio pentru a se asigura că utilizatorii știu ce se află în spatele lor. Imaginea vizuală oferă o vedere standard, o vedere a păsărilor și o vedere de colț pentru a vedea unghiuri largi. Sistemul va fi disponibil pentru consumatori în primăvara anului 2011.

În conformitate cu accentul pus pe siguranță, Audiovox a anunțat, de asemenea, un sistem de plecare și de coliziune a benzii de alertă, care avertizează utilizatorii atunci când se deplasează în altă bandă sau sunt expuși riscului de a pune capăt mașinii în fața lor. Sistemul utilizează algoritmi pentru a identifica benzile de circulație și pentru a determina dacă șoferul se deplasează neintenționat în traficul care se apropie. De asemenea, urmărește autovehiculele din față și partea din față a șoferului și trimite o avertizare sonoră dacă mașina intră în zona de avertizare.