Auto Toyota se îndreaptă către florile OMG pentru ao diminua de poluarea producției Prius - Autoturisme - 2019

Anonim

Sunteți învins de vina cu privire la cantitatea de carbon, sulfuri, nitruri și alte bunuri de emisii care au fost pompate în atmosferă la fabricarea noului dvs. Toyota Prius? Te simți murdar?

Ei bine, Toyota are doar lucrul pentru tine. Ea a creat în mod genetic două specii noi de flori care absoarbe poluarea aerului.

Dacă ai rămas zgâriat, te-ai gândit la asta, iată un pic de fundal. Toyota, oferind în același timp o economie de combustibil de top în industrie în 2010, hibridul Toyota Prius are un proces de fabricație mult mai necinstit, caracterizat ca fiind altceva decât verde, în comparație cu competitorii. Potrivit criticii, procesul de producție produce mai mult gaz de CO2 decât cel al producției de vehicule cu gaz normal, anulează economiile de CO2 pe durata vieții Priusului. Toyota contestă aceste cifre, pretinzând că reprezintă diferența în primul an de viață al vehiculului. Indiferent dacă criticile sunt adevărate sau nu, acuzațiile pun reputația Priusului ca vehicul ecologic.

Astfel, Toyota a proiectat două specii de flori decât să absoarbă atmosfera de căldură și oxizii de azot (ambii poluanți obișnuiți din liniile Toyota). Noile organisme modificate genetic (GMO) cu înflorire din organism sunt derivate din salvie de cireșe și gardenie și lasă în urma ei numai vapori de apă după înmuierea compușilor cu azot potențial dăunători.

Drive, care a lansat prima poveste, arată, de asemenea, că "frunzele derivate din salvie au caracteristici unice care absoarbe gazele nocive, în timp ce frunzele gardeniei creează vapori de apă în aer, reducând temperatura suprafeței din fabrică și, prin urmare, energia necesară pentru răcire, care la rândul său produce mai puțin dioxid de carbon (CO2). "

Se pare că Toyota va adăuga inflorescențele OMG-urilor pentru amenajarea teritoriului din afara fabricii sale din Toyota City, Japonia. Alte inițiative ecologice ale centralei includ panouri solare montate pe acoperiș, vopsea fotocatalitică pe pereți exteriori, tuburi solare reflexive care furnizează lumină interioară și iarbă în creștere lentă, care trebuie doar să fie cosite de două ori pe an (probabil că ar trebui să tragă un Google, obțineți caprine?). Încă alte inițiative includ lumini de baie care se opresc automat și aer condiționat redus în instalație (angajații sunt obligați să poarte mâneci scurte și să nu aibă legături răcoroase).

Și în cazul în care aceste inițiative nu erau suficiente, Toyota a plantat 50 000 de copaci din 2008.

Toyota insistă că inițiativele sunt răspuns la criticile pe care le-a primit. Se spune că doar încearcă să facă tot posibilul pentru a proteja mediul înconjurător.