Aplicația iPhone de la AutoTrader scanează mașinile pe care le doriți, găsește mașini similare de vânzare - Autoturisme - 2019

Anonim

Dacă sunteți obosit de a fi legați de biroul dvs. în timp ce cumpărați mașina următoare, AutoTrader tocmai a făcut procesul mult mai ușor. Joi, cel mai mare site clasificat la mașină din SUA a lansat o aplicație pentru iPhone, astfel încât să puteți face cumpărăturile dvs. în timp ce vă aflați în afara.

Gigantul căutător de mașini are deja un site mobil, dar noua aplicație iPhone adaugă o serie de funcționalități suplimentare pe site-ul mobil. Printre caracteristicile cheie se numără plasarea pini GPS pentru a vă găsi mașina, un dealer, MyAutoTrader și mai ales un scanner VIN.

Cu scanerul VIN, poți să faci o imagine cu numărul VIN al unei mașini pe care o placi (de obicei vizibilă în colțul din partea inferioară a conducătorului auto a parbrizului), iar aplicația va căuta mașini similare disponibile pe piață. De exemplu, să zicem că vedeți o mașină zburătoare ușor utilizată și doriți să vedeți alte mașini zburatoare cu opțiuni similare, ați scana numărul VIN și toate mașinile zburătoare din apropiere vor apărea. De asemenea, dacă mașina pe care ați scanat este disponibilă, aplicația vă va oferi toate detaliile despre mașina respectivă.

Folosind funcția MyAutoTrader puteți să creați, să salvați și să editați căutări pentru mașini pentru a vă căuta cu ușurință nevoile. Dacă ați căutat o mașină electrică ușor utilizată, dar acum sunteți mai interesată de o mașină hibridă, nu trebuie să creați o căutare cu totul nouă, puteți schimba doar câteva setări în căutarea dvs. pre-existentă.

Potrivit AutoTrader, aproape 40% din traficul său vine deja din iPhone, deci această aplicație are sens. Acesta va îmbunătăți experiența utilizatorului pentru cel mai mare segment de utilizatori mobili.

Imagine: VetteWeb