BBC se află în discuții cu o nouă trio a echipei Top Gear "Dream Team" - Mașini - 2019

Anonim

Fiecare bucată din lumea zdruncinată a Top Gear continuă să trăiască ca o entitate proprie, ca mătase fermecată în Fantasia, inclusiv spectacolul în sine. Cu trio-ul originar de prezentatori, cu siguranță, nu se întoarce în curând, câteva personalități britanice de televiziune britanică au fost folosite ca potențiale gazde pentru următoarea încarnare a Top Gear .

Potrivit unui raport din Sunday Express al Regatului Unit, se pare că șefii BBC se află în discuții pentru a-și asigura Philip Glenister, Jodie Kidd și Guy Martin ca noua "echipă de vis".

În imediat după incidentul "fracas" al lui Clarkson, directorul general al BBC a declarat că spectacolul va continua într-o anumită formă. Producatorul executiv al show-ului si-a confirmat plecarea, la fel ca si primii care au facut show-ul, iar acest lucru a lasat o mare intrebare in ceea ce priveste exact acel format pe care spectacolul il va prelua acum. Din raportul britanic Sunday Express, se pare că cei responsabili vor continua să favorizeze modelul "celor trei prezentatori", deși cu o linie mai dinamică.

Aceste nume pot fi necunoscute, având în vedere că sunt în primul rând vedete britanice, dar fiecare are anumite atribute care ar putea fi oferite celui mai mare spectacol de motociclete din lume.

Philip Glenister

Actorul Philip Glenister este cel mai renumit pentru rolul său de Gene Hunt, inspectorul șef al poliției în misteriosul dramă de polițist, " Life on Mars" și " Ashes to Ashes" . Personajul iubit a fost foarte Clarkson-esque, preferând să fie de modă veche, rapid la un pumn, și de a conduce autovehicule foarte repede. Glenister a preluat recent atribuțiile de prezentare a emisiunii " Pentru iubirea mașinilor", unde el și co-prezentatorul său Ant Anstead descoperă și restaurează automobilele britanice clasice.

Modelul și prezentatorul de televiziune, Jodie Kidd, ar fi prima gazdă a emisiunii, și nu ar fi doar pentru aspectul ei. Kidd participă activ la evenimentele de curse și a făcut mai mult decât câteva raliuri Gumball 3000. Ea prezintă în prezent un spectacol similar cu Top Gear, care se concentrează exclusiv pe plimbările de epocă, denumite în mod corespunzător Show Classic Car.

Guy Martin

Guy Martin este un motor de curse cu motociclete, care între curse profesioniste petrece timp în fața camerei foto ca prezentator pentru numeroase serii de televiziune concentrate pe inginerie și viteză. El ar aduce un nivel clar de acreditări de curse la spectacolul văzut doar în mâinile lui Stig.

Dacă oricare dintre aceste lucruri este adevărat sau nu, este încă de văzut, dar expresul afirmă, de asemenea, că fostul producător Andy Wilman a fost ascultat descriind gama. Clarkson însuși a cunoscut chiar și Jodie Kidd pentru prânz, dar se știe că este familiarizat. Ea a participat chiar la un DVD al lui Clarkson, non-Top Gear, Thriller .

Puterile de la BBC vor ca Top Gear să se întoarcă în aer încă din primăvara viitoare, așa că, cu siguranță vom auzi mai multe despre soarta spectacolului înainte de sfârșitul anului.