Bentley Continental GTC - Autoturisme - 2019

Anonim

În timp ce Bentley se pregătește să-și dezvăluie Bentley Continental GTC 2012 la Salonul Auto de la Frankfurt, producătorul de aero-motoare rotativ de o dată ar face bine să mulțumească sportivilor profesioniști și rapperilor care au ajutat Continental la succesul recent pe care la avut.

Nu caută să se odihnească pe creșterea sa, producătorul de mașini de lux de lungă durată urmărește să apeleze la mai multe piețe principale din SUA, Europa și China. Și ce modalitate mai bună de a realiza acest lucru decât introducerea unui contrapartid convertibil la coupe standard Continental, exact ceea ce a făcut Bentley.

GTC dispune de un soft-top de retragere a puterii, un motor W12 de 6.0 litri care pompează o putere solidă de 567 cai putere, capabil de 0-60 în 4, 5 secunde și o viteză maximă impresionantă de 195 km / h.

Prețurile nu au fost încă finalizate, însă mai multe informații ar trebui să fie disponibile odată ce debutează mașina la Salonul Auto de la Frankfurt în această lună.

Gândiți-vă la cumpărarea unui Bentley singur, sau poate doriți doar să ascultați un tip britanic distins, care dă o privire profundă la GTC Contintental? Consultați videoclipul de mai jos.