Benz lansează noul model S350 CDI BlueEFFICIENCY - Autoturisme - 2019

Anonim

Mercedes-Benz Coreea (www.mercedes-benz.co.kr: Presedinte si CEO Harald Behrend) a lansat un nou model, urmatoarea generatie S350 CDI BlueEFFICIENCY. Aceasta este o cristalizare a tehnologiei inovatoare, ecologice BlueEFFICIENCY a companiei Benz.

Mercedes-Benz a luat în considerare siguranța și confortul la nivel înalt, precum și un design dinamic și modern, o tehnologie inovatoare pentru mediul înconjurător, o eficiență optimă a consumului de combustibil și diferite tipuri de gadget-uri convenabile pentru consumatorii coreeni.

La modelul Cd 0.27, cel mai înalt coeficient aerodinamic al modelului S, modelul S350 CDI BlueEFFICIENCY de ultima generație are caracteristici futuriste și dinamice, cu un pachet sportiv AMG, adăugat la modelele moderne și demne ale modelelor S- serii de clasă. În plus, noul model a fost realizat cu tehnologia inovatoare și ecologică a constructorului auto, BlueEFFICIENCY. Cu motorul V6 CDI actualizat și transmisiile automate cu șapte trepte, noua mașină are un nivel remarcabil de redus de emisii de dioxid de carbon față de modelele anterioare. Dispune de cea mai înaltă eficiență de combustibil de 11, 8 km / litru în rândul modelelor de mașini de aceeași clasă.

Design dinamic, gadgeturi ecologice convenabile

În plus, noul model este echipat cu gadgeturi inovatoare convenabile și a făcut tehnologii inovatoare, cu gustul consumatorilor coreeni luați în considerare. Acesta prezintă nivelul de siguranță și performanțele remarcabile, având în vedere caracteristicile sale speciale, realizate cu tehnologiile ingineriei Mercedes-Benz. Acestea includ asistența pentru atenție, lămpile de frână adaptive, un sistem de comandă modernizat, o asistență pentru menținerea benzii de rulare și un pachet de asistență pentru conducere, inclusiv distronic, un dispozitiv menit să păstreze o distanță sigură în spatele autoturismelor.

Cu un motor de 2.987cc, este echipat și cu o putere de până la 235 cai putere (3, 600 rpm) și un cuplu maxim de 55kg.m (1, 600-2, 400 rpm). Poate conduce la o viteză maximă de 250 km / h și ajunge la 100 km / h în doar 7, 8 secunde.

Design dinamic și modern

S350 CDI BlueEFFICIENCY de ultima generatie este un model de clasa de prestigiu. Pachetul său sportiv de bază AMG, cum ar fi barele de protecție față și spate, fusurile laterale AMG și jantele din aliaj de 19-inch AMG cu 5 spițe, adaugă dinamismului și modernismului în mașină.

Designul cu griji și cu aspect ascuțit face ca noul model să arate cu atât mai demn și mai dinamic. Luminile strălucitoare cu LED-uri luminoase și lămpile spate echipate cu 52 de lămpi cu LED-uri dau mașinii aspectul de stil și rafinament.

Comentând lansarea noului model, președintele și CEO-ul Behrend au spus: "Mă bucur să vă prezint noul generație S350 CDI BlueEFFICIENCY, un model care a optimizat eco-friendiness și eficiența economică în rândul seriei de generații S - modele de clasa, cele mai bune serii de sedan de lux din lume. Ma astept ca clientii coreeni sa se simta in legatura cu performanta tehnologica de top a Mercedes-Benz, primind o privire de prima mana asupra performantei si eficientei celui mai nou model BlueEFFICIENCY ".

BlueEFFICIENCY

BlueEFFICIENCY este tehnologia inovativă, ecologică a Mercedes-Benz, care îmbunătățește eficiența combustibilului prin minimizarea rezistenței la aer și reducerea puterii motorului și minimizând emisiile de gaze de eșapament. Se referă la eficiența sporită în toate sectoarele, cum ar fi aerodinamica, eco-direcția, greutatea și motorul ecologic. Sub motto-ul Green and Clean, Mercedes-Benz este dedicat introducerii diferitelor modele de automobile construite cu conceptul de BlueEFFICIENCY, hotărât să contribuie la crearea unui mediu ecologic.