Un BMW Seria 3 cu un aspect nou și motoare mai eficiente este chiar la colț - Mașini - 2019

Anonim

BMW va actualiza seria 3 de vânzări la cald în timp pentru anul modelului 2016, iar un nou raport ne oferă o idee mai bună despre ceea ce să se aștepte din momentul în care acesta va ajunge.

Din punct de vedere vizual, cele 3 vor beneficia de o serie de modificări minore, inclusiv o grila de rinichi tweaked, noi lămpi de coadă și bare de protecție redesenate la ambele capete. Versiunile high-end vor fi disponibile cu faruri adaptive full LED, o premieră în istoria plăcuței de identificare, în timp ce sortimentul obișnuit de culori noi de vopsea și modele de jante din aliaj va schimba schimbările din exterior.

Îmbunătățiri cu mult mai mari vor fi găsite sub capotă. În partea de jos a gamei, cei trei vor câștiga motorul cu trei cilindri de 1, 5 litri, care arde pe benzină, oferit în prezent în numeroase produse BMW, printre care se numără numai Seria 2 Active Tourer din Europa și MINI Cooper de la al treilea rând. Indiferent dacă va fi oferit sau nu cel de-al treilea balon pe partea noastră a iazului, se află în aer.

Mergând în sus, modelul 335i va fi axat și înlocuit de un nou model numit 340i, care va inaugura un motor de 3.0 litri cu șase cilindri, clasificat la 326 cai putere. Numit B58 intern, șase-șase vor fi găsite sub capota următorului gen Seria 7 și o evoluție mai puternică a acestuia va conduce cel mai probabil mult așteptatul M2.

În cele din urmă, zvonurile indică faptul că modelul 3 va fi extins cu un model de alimentare cu combustibil, denumit în mod obișnuit 328e, care va fi alimentat de o hibridă hibridă pe benzină și electrică. Instalația va consta într-un motor cu patru cilindri de 2, 0 litri turbocompresor, un motor electric compact, construit într-o transmisie automată cu opt trepte și o baterie mică de litiu-ion.

Cele două surse de energie vor uni forțele pentru a genera aproximativ 245 cai putere și cuplu de cuplu de 295 de picioare. Cu cele patru turbo-off, cele 3 vor putea conduce numai electricitate pentru puțin peste 20 de mile.

Rămâneți tunat, deoarece detaliile complete despre BMW Seria 3 actualizate 2016 vor fi publicate la scurt timp după ce mașina își va face debutul oficial săptămâna viitoare.