BMW 328 Hommage Concept galerie foto auto - Autoturisme - 2019

Anonim

Pentru a sărbători cea de-a 75-a aniversare a originalului BMW 328 roadster din anii 1930, BMW și-a dezvelit mașina incomparabilă de 328 Hommage Concept. Concentrându-se pe unele dintre trăsăturile cheie care adoră această frumusețe bavareză, modelul 328 Hommage are un motor de forță cu șase cilindri și o grila BMW, în formă de rinichi, simbolizată în mod dramatic. Interiorul și exteriorul modelului 328 sunt compuse din materiale plastice armate cu fibră de carbon și nu prezintă ușile, ci doar niște adâncituri adânci pentru pasagerii care urmează să intre și să intre.

Strălucirea elegantă a interiorului modelului 328 Hommage este din piele fină, mată și aluminiu lustruit neagră lucioasă. În plus, caracteristicile 328, sau nu depind de dvs., un panou de instrumente rar, dominat de un singur instrument rotund, și un tambur revizuit, cu alte informații utile, cum ar fi temperatura uleiului, presiunea uleiului și temperatura apei.

Nu au fost dezvăluite detalii cu privire la detaliile proprii ale motorului, în afară de motorul de 3.0 litri sub capotă. Se poate presupune, totuși, că, odată cu modelul BMW M-Coupe din seria 1 din 2011, cu o greutate de doar 1, 719 de lire sterline și 335 de cai putere și 332 de kilograme de cuplu twin-turbocompresor, modelul 328 are potențialul de a fi o rachetă de pe blocuri.