BMW Frozen Black M3: A fost ucis direct din fabrică - Autoturisme - 2019

Anonim

Aspectul mat negru pe negru nu este mai mult decât pentru gangsteri, celebrități și CTO-uri de site-uri de tehnologie. Dacă sunteți pe piață pentru un BMW, puteți acum să îl obțineți direct din fabrică … deși, pentru preț, ar trebui să mai fiți unul dintre cei de mai sus.

Luni, BMW a anunțat noua sa ediție "Frozen Black" M3, care a urmat până la anul trecut, Frozen Gray. Coupe-ul ucis poartă o lucrare unică de vopsea de fabrică, care împerechează o coastă de bază metalică neagră cu un strat transparent de culoare mată și, firește, roți negre.

Bineinteles ca o vopsea si rotile nu fac o editie speciala, asa ca BMW va incarca de asemenea fiecare Frozen Black M3 cu pachetul de competitie, pachetul de confort si pachetul premium si totul de la scaune din piele incalzita, gurile de evacuare și grilele.

Acesta va fi alimentat de aceeași putere de 414 CP, de 4.0 litri V8 în M3 obișnuit, cuplat la o transmisie M-DCTG dublu ambreiaj.

Și prețul de preț menționat mai sus? $ 81, 825. Cumpărătorii trebuiau să urmărească mai bine știrile BMW, deoarece compania va deschide comenzile pe 16 iunie la ora 11:30 EST și va vinde doar 20 de mașini.