Viitoarea masina BMW M se va inspira din clasicul E30 M3 - Mașini - 2019

Anonim

Amintiți-vă înapoi în 2011, când senzaționalul BMW 1 seria M a suflat mințile cu cât de distractiv a fost? bine, se pare că BMW dorește ca iluminarea să lovească de două ori cu un succesor și poate fi inspirată de unul dintre cele mai celebre modele din trecut.

Directorul de design BMW, Adrian van Hooydonk, a vorbit cu Autocar despre viitoarea mașină M pe drum, indicând faptul că E30 M3 va fi privit în mare parte, cu multe indicii luate din el. Deși nu este sigur, probabil că Seria 2, coupe-ul la nivel de intrare BMW, va fi baza viitorului M.

BMW M4 Coupe și BMW E30 M3 Sport Evolution

E30 a fost șasiul celei de-a doua generații de coupe BMW Seria 3 cu două uși, produsă de BMW, care a văzut mai târziu versiunile cu patru uși și versiuni de turism realizate la scurt timp după aceea. Primul M3 a fost introdus în 1985 pe această platformă care a văzut o mulțime de acțiuni în tot felul de serii de motorsport și a văzut multe îmbunătățiri aduse corpului pentru a îmbunătăți aerodinamica. Acest stil de caroserie a devenit din ce in ce mai neschimbat in mintea fanilor BMW.

Se concentrează în același fel cu fluxul de aer pe care Hooydonk și echipa lui se vor strădui să le aducă la noul automobil M. "Cu mașinile M, încercăm să obținem forța de forță, fără aer aerodinamic. Este cel mai autentic mod ", spune el.

Seria 1 Seria M a fost identificată în mod similar cu munca corpului înfundat și prizele de aer, așa că ne-am imagina că noul M2 ar fi ceva asemănător. Nu suntem foarte preocupati de aspectul, sincer, dorim doar ca acesta sa fie la fel de distractiv ca predecesorul sau.