Mai degrabă decât oricând, Cadillac va prelua BMW M și AMG cu mai multe modele din seria V - Mașini - 2019

Anonim

Cadillac sa angajat recent într-o ofensivă de model ambițioasă, în încercarea de a prelua rivalii germani mai buni, cum ar fi Mercedes-Benz, Audi și BMW. Planul de produse al companiei sub conducerea președintelui Johan de Nysschen solicită lansarea a cel puțin opt modele noi înainte de sfârșitul deceniului.

Dave Leone, inginerul șef al lui Cadillac, a dezvăluit că multe dintre noile mașini ale producătorului auto vor da naștere modelelor V-badged cu performanțe sportive, care vor lupta cap la cap împotriva rachetelor legale construite de Mercedes-AMG, BMW M și Audi quattro .

Modelul următor al modelului V-Badged de la Cadillac ar putea fi o versiune a modelului CT6 care a fost prezentată cu câteva săptămâni în urmă la Salonul Auto de la New York. Executivii examinează în prezent ceea ce oferă competiția și dezbate dacă trebuie sau nu să avanseze cu proiectul. La celălalt capăt al spectrului de frecvențe, sedanul Mercedes-Benz CLA de intrare la nivel înalt, pe care inginerii îl proiectează în timp ce citiți acest lucru, va obține cu siguranță o variantă V-badged.

Multe modele viitoare din seria V vor schimba debitul brut pentru motoarele reduse, dotate fie cu un turbocompresor, fie cu un compresor. Modelele V vor purta probabil electrificarea în continuare, dar Cadillac nu a dezvăluit ce formă va avea. Compania ar putea să se refere la turbinele electrice, o tehnologie care este în prezent pionieră de Audi, sau ar putea fi vorba despre motoarele hibride de tip hibrid cu priză electrică capabile să asigure atât economia de combustibil Prius, cât și accelerația de rupere a gâtului.

Cadillac avertizează că nu toate modelele sale vor beneficia de tratamentul cu fierbinte. În mod special, un Escalade-V a fost exclus în mod categoric, iar Cadillac sugerează că nu trebuie să existe nici o speranță pentru un SRX-V. "Ne vom concentra pe platforme care se pretează la conducerea performanțelor", a relatat Leone într-un interviu acordat biroului The Detroit.