Perfecționați-vă abilitățile RC, veți putea parca noul BMW 7 cu o telecomandă - Mașini - 2019

Anonim

BMW a detaliat cateva dintre caracteristicile high-tech care vor fi disponibile pe seria 7 next-gen.

În mod surprinzător, cei 7 vor inaugura tehnologia de parcare controlată de la distanță a BMW. Proprietarii care comandă opțiunea vor putea manevra sedanul în și din locurile de parcare strânse prin controlul gazului, al frânării și al direcției, folosind butoanele amplasate pe un fob cu cheie special conceput. Sistemul va funcționa numai la viteze extrem de mici, ceea ce înseamnă că nu va fi posibil să trimiteți 7 la magazin și înapoi fără un conducător auto.

Cea de-a 7-a va introduce și cea mai recentă generație a sistemului infotainment al lui iDrive. Pentru prima dată, pasagerii vor putea să opereze iDrive folosind fie un ecran tactil, gesturi de mână, fie butonul de comandă găsit în cele mai moderne BMW-uri. Sistemul de infotainment reproiectat va tremura treptat până la membrii mai mici ai familiei BMW.

Detaliile tehnice oficiale sunt încă puține și sunt departe, însă producătorul de automobile din München promite că cele 7 vor fi disponibile cu o gamă largă de motoare cu patru, șase și douăsprezece cilindri. Un model hibrid plug-in se va alătura probabil liniei de producție mai târziu în faza de producție, iar mass-media din Germania raportează că va fi introdus un motor M7 de 600 cai putere în 2016.

Cei 7 vor beneficia, de asemenea, de tehnologia obținută de la sub-brandul BMW i. În configurația sa cea mai ușoară, nava-pilot va cântări cu aproape 300 de lire sterline mai puțin decât modelul actual datorită utilizării pe scară largă a plasticului armat cu fibră de carbon în construcția sa. Dieta este de așteptat să îmbunătățească considerabil kilometrajul de gaz al 7-lea și să o facă mult mai agil de condus.

BMW va publica în următoarele luni detalii suplimentare despre seria 7 următoare. Sedanul va saluta publicul pentru prima dată în toamna viitoare la Salonul Auto de la Frankfurt și este așteptat să fie lansat în vânzare în aproximativ un an ca model din 2017.