Succesorul Bugatti Veyron este capabil de 0 la 62 km / h în mai puțin de 2,0 secunde - Mașini - 2019

Anonim

Problema cu crearea unui hypercar care schimbă lumea, cum ar fi Veyron, este că designerii ei trebuie să meargă și să o facă din nou. Aceasta este exact dilema cu care se confruntă în prezent Bugatti. Din fericire pentru noi, producătorul de hipercarpe de lux deținut de VW este în fața provocării. Și acum obținem câteva detalii despre ceea ce poate face înlocuirea Veyron … și sună incredibil.

Cu Veyron finală de pe linia de asamblare, Bugatti a fost greu de lucru în curs de dezvoltare în curs de dezvoltare succesorul său, care a fost numit "Chiron." Detalii sunt rare, dar Marea Britanie CAR Magazine a presupus a vărsat multe dintre fasole, inclusiv faptul că noul masina poate accelera de la 0 la 62 mph in 2.0 secunde plat.

Asta e doar rapid prin standardul hipercarcar, dar si prin standardele Superman.

Toată această putere de sprint vine de la centrala electrică actualizată a lui Chiron, care preia motorul Veyron de 8.0 litri W16 și pompează 1, 500 de cai putere și un cuplu de 106 kg. Acestea sunt cu aproximativ 300 de cai mai mult decât modelul Veyron Super Sport și chiar pe drumul cel bun către Koenigsegg Regera.

Conceptul Bugatti Chiron

În cazul în care zvonurile trebuie să creadă, viteza maximă proiectată a noului automobil ar fi în intervalul de 288 mile pe oră. Aceasta este cu numai 34 de mile pe oră mai rapidă decât recordul mondial de 254 mph al Veyron, dar este încă un salt substanțial înainte.

Mulți spoteri auto au înnebunit câțiva trupe de test, dar sunt dezvăluite puțin sub camioneta Veyron cu care au fost înzestrate.

Chiron va fi dezvăluit pe deplin (și numit oficial) cândva în 2016, deci nu va fi prea mult timp să așteptați pentru a vedea care este rezultatul final. Asta ne dă timp pentru a rezolva dacă Ferrari LaFerrari, McLaren P1 sau Porsche 918 este supercarul de top înaintea lui Chiron și le șterge de pe pistă.