Bustul de ochelari de șampanie, General Motors tocmai și-a construit mașina de 500 milioane - Mașini - 2019

Anonim

General Motors a atins una dintre cele mai importante etape ale istoriei sale de 106 ani, pe care nici un alt constructor nu a reușit să-l atingă. Compania și-a construit mașina de 500 milioane.

Generalul a sărbătorit piatra de hotar prin organizarea unui eveniment special la Fairfax Assembly Plant din Kansas. În timpul evenimentului, CEO-ul companiei Mary Barra și președintele Global Chevrolet, Alan Batey, au surprins un veteran războinic irakian rănit, cu cheile pentru un brand nou 2016 Malibu (imaginea), și a promis că patru clienți norocoși vor primi o mașină nouă în urmatoarele zile.

General Motors a folosit ocazia de a evidenția o serie de inovații importante pe care le-a adus pe piață în ultimul secol. În special, divizia Cadillac a inventat primul starter electric în 1912 și a introdus primul motor V8 cu producție obișnuită în 1915. Generalul a construit de asemenea prima piesă de testare auto în 1924, a pus bazele transmisiei automate - o caracteristică introdusă în 1940 - a dezvoltat sistemul de orientare al programului Apollo Moon în 1969 și a oferit primul convertizor catalitic în 1975.

Festivitățile vor continua în următoarele luni, în timp ce GM acordă clienților și entuziaștilor din întreaga lume. Până acum, compania a desemnat un pensionar din Minnesota, care conduce în continuare un pickup Chevrolet din 1957 pe care la cumpărat de la un fermier în urmă cu 38 de ani, pentru 75 de dolari, o femeie care a condus în întreaga lume soțul ei într-un Opel, un entuziast din Thailanda a folosit o flotă de Chevrolet Captivas pentru a propune soției sale și, destul de ciudat, o femeie braziliană născută pe scaunul de pasageri al unui Chevrolet Chevette.

GM prezice ambițios că va ajunge la un alt punct de reper până la sfârșitul anului. Compania se așteaptă ca, în 2015, să vândă mai mult de 1.000 de mașini noi și camioane în fiecare oră, 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână. Dacă totul merge așa cum a fost planificat, compania va vinde un record record de 10 milioane de vehicule în acest an.