Cadillac anunță ELR, un vehicul electric cu rază lungă de acțiune - Autoturisme - 2019

Anonim

Cadillac a decis să producă o mașină într-o nouă nuanță de verde. General Motors a anunțat astăzi că va produce un Cadillac electric extins. Aceasta este aceeași tehnologie utilizată în prezent în volumul lui Chevy Volt. Detaliile exacte despre mașină sunt foarte limitate în acest moment, deoarece se află în stadiile inițiale de planificare.

Masina va fi numita Cadillac ELR, unde E este desigur electric. Comunicatul de presă era foarte strâns legat de motorul vehiculului. Știm că va funcționa în același mod ca și Volt în sensul că va fi un tren de puritate electrică, iar când puterea devine scăzută, generatorul de gaze se va lovi cu putere pentru a ajuta la încărcarea bateriilor. Nu este cunoscut dacă Caddy va împărți exact aceleași componente ale motorului ca și Volt. Speram cu siguranta ca pentru ceva care arata la fel de agresiv ca si ELR ca va fi un pic mai mult de performanta minte.

Vorbind de agresiv, această mașină arată foarte sexy. Seamănă cu un Caddy modern cu forma și unghiurile sale unghiulare. Modelul ELR arată ca un coupe de înaltă performanță cu două uși, deci să sperăm că nu are un timp de 0-60, care să flirteze cu cifre duble.

Un studiu recent a arătat că consumatorii sunt încă atenți la mașinile electrice, dar ELR nu va fi o mașină electrică electrică, așa că ar putea obține o trecere cu consumatorii. Chevroletul Volt nu se vinde în prezent, așa cum a sperat GM, și se află în spatele Nissan Leaf în comparațiile de vânzare recente. ELR va avea, cel mai probabil, un audiență țintă puțin diferită, așa că ar putea fi mai bine decât omologul lui Chevy.