Cadillac ELR imagini de masina electrica de lux - Autoturisme - 2019

Anonim

Cadillac, sinonim cu luxul? Da. Sinonim cu vehicule electrice cu rază lungă de acțiune? Nu atat de mult. Tot ce s-ar putea schimba totuși odată cu introducerea modelului Cadillac ELR. Evoluția conceptului Cadillac Converj la mașina de producție Cadillac ELR este încercarea lui Cadillac de a beneficia de un coupe de lux cu tehnologie de vehicul electric cu rază lungă de acțiune.

Deoarece dezvoltarea ELR se află în fazele sale inițiale, nu sunt disponibile prea multe detalii în acest moment, cu Cadillac optând să anunțe mai târziu. Ceea ce știm acum este că ELR va dispune de un sistem de propulsie electrică, alcătuit dintr-o baterie de litiu-ion în formă de T, o unitate electrică de acționare și un generator de motor cu patru cilindri. Sursa principală care alimentează mașina se întâmplă să fie … ați ghicit-o, electricitatea, care la rândul său permite absența consumului de benzină și a emisiilor de gaze de evacuare. În momentul în care motorul bateriei începe să funcționeze la un nivel scăzut, modulul ELR trece la modul cu rază lungă de acțiune, permițând vehiculului să călătorească sute de mile suplimentare.

Cadillac nu este străin să se redefinească, cu o serie de mașini ambițioase și inovatoare care s-au dovedit a fi bine pentru companie în ultima vreme. Cadillac ELR va fi adăugat la lista respectivă? Odată cu introducerea tehnologiei și a ingineriei gândite în perspectivă, Cadillac speră cu siguranță acest lucru.